Deletedmom344 Deletedmom004 Benimde 3 hafta önce bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum😢 Üç gün öncede gidip pıhtılaşma ve kromozom analizi için kan verdim. İhmal etmeyin sakın. Bir daha bunu yaşamamak için hemen ilk gebeliğimde yaptırmak istedim. Çok geçmiş olsun acınızı o kadar iyi anlıyorum ki benim hala canım yanıyor...
Deletedmom004 Krasivyy Düşüklerinden ne kadar sonra hamile kaldın canım ? Uzun bir ara verdin mi merak ettim
Deletedmom004 Deletedmom344 Keşke ben de ilkinde yapsaydım. Çok zor haklısınız. Allah bir daha yaşatmasın 😑
Tamam Deletedmom004 eğer kürtaj olmazsanız genetik patoloji için meteryal alamazlar,biliyorum çok üzücü ama sonraki gebelikler için çok önemli.siz kendi doktorunuz dışında bir de lütfen genetik doktoru ile görüşün.inşallah en kısa zamanda tüm acılarınızı unutturacak bebeğinize kavuşacaksınız.
Deletedmom004 Tamam İlk hamileliğimde yapılmıştı o kürtaj yapıldığında. Yine yapar herhalde bu sefer. Zaten maydanoz suyu, soğan suyu içtim. İlk içtiğimde damla damla kan geldi. Çok içtim ama hiçbir şey gelmedi bir daha anlamadım düşmeyecek galiba
Askkokuluyavrum Deletedmom429 benim rahmin basındaymis doktor sorun olabilir dedi bilmiyorum ki ama aldırınca da 2 sene hamilelik yasak dedi bana 😔😔 Allahım karnımdakine sağlık sıhhat versin Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin çok zor bir durum ben dış gebelikte bile o kadar çok alışmıştım ki kürtajdan sonra çok üzüldüm toplayamadim kendimi birde kalp atışı duyuyorsun icinde bir can taşıyorsun bu çok baska birşey Allahım umudumuzu yarıda bırakmasın Sana da sağlıkla sıhhatle bir yavru nasip etsin dualarım seninle hemşerim bende izmire gelin geldim ailem Ordu’da çok özledim vallahi Ordu gibisi yok ☺️
Deletedmom429 Askkokuluyavrum aynen oyle kuzum memleket gbisi yokmus amin ins rabbim simdi yuzune gulsun insallah sabiye can versin saglikli sihhetli dogum nasip etsinn tum kalbimle diliyorum😊🙏💕
preggie Cooook gecmis olsun. Uzulme, hamile kalabiliyosun bu cok guzel bisey sonucta. Ve ayrica karnindaki bebegin demekki yeterince saglikli degilmis, tutunamamis..hamileliginin daha ileri zamaninda veya Allah korusun dogumdan sonra hasta olacagina Rabbim simdiden almis yanina.. Saglik sihhatle kavus insallah!
Tamam Deletedmom004 doktorlar genelde patoloji yapıyor,genetik yapmıyorlar bebeğe.Ben çok vakit kaybettim kimse aynı acıları yaşasın istemiyorum.hiç kafanıza takmayın,riskli şeyler yapmayın.Sağlıkla atlatırsınız inşallah bu süreci.
Deletedmom004 Tamam sizde ne çıkmıştı tam olarak söylicem onu da öyleyse evet benim de patalojiydi hatırladım şimdi
aysgl13 Deletedmom004 büyük ihtimalle kanpihtilasmasi var sende canım. Çok geçmiş olsun. Ben de yaşadım aynı şeyi ve hamilelik boyu ca iğne kullandım. Sen de inşallah bi an evvel tekrar hamile kalırsın
Deletedmom429 deryamehmet35 hic bilmiyorum kuzum adet olunca ucuncu dordncu gnu gel dedi doktr o zmn dicek snrsam ben nettn baktm nsl bsymis die rahim icinde olanlrn basitmis uyutuolrms yazio doktrda sdce icinde olmasi bizim icin dha kolay bi opersyn dedi o kdr 😐
Deletedmom004 Burcak61 içtim çok ilk başta hafif pembe kan geldi ilk bir bardak içtiğimde hemen. Sonrasında yne çok içtim Soğan suyu da içtim. Hiçbir şey gelmedi :/
Deletedmom004 Gulem çok içtim ama ilk başta hafif pembe kan geldi. Soğan suyu da içtim hiçbir şey gelmiyor şimdi. 😐