Askkokuluyavrum oyy hemşirim istnbla gelin geldm bide ailem ordalr 😐 ben devlte gidiodum bayandi doktr ama dogm diodm orda yapmm ozele gcrm snra ddm ne guzel degerlm artti ama ben hep kotu dusunup dua ede ede gdiom kadin her ultsnda yuzu gluodu cok saglikli bebis diodu kesinn boyutna bile sasirdi hatta iki kre cgrdi beni tm adini koymk icin ben hep burda dis gebelk bos gebelk okuodm diodm basima glblr doktra ole bsy yk ddi kalp atisi icin gun vrdi gittim ama emekli olms erkk doktlr vrdi birine gttm artk anttm 7.hafta oldu kalp atisi icin geldim dedim tm dedi bklm bakti bakti bak kesinn icinde bebek gostrdi tbi cihazlri eskiydi bn dedi gordm kalkablrsn aa ddm ben kalbi dinliyemicemmi ddm yk dedi acamiorm bsysi ykms cihzn ama dedi gayt saglikli atio dedi tahllrm ypldi onlrda gzl ckti sende ssgliksn dedilr bide brz cahilmisiz gbi ne dedi dinlemek isterler anlamam kalbi dinlemmi kaldi artk dedi bn ogn ddm dha gtmem artk buraya snra ozel buldm yilbsi gelsm gdrz ddm esime gzl bi doktrda buldm aratstrdm benim 8.haftada basladi ogurmeler kesildi uyurdum paso uyumlt kesildi artk sabahlti midem bulanmiodu gogsulrm sizlamsi durdu arkdsmlrmds diodu takma olr oyle gelir gcr tekrr flm ama brnim icjme ssuphe girdi bi kere dedim kesin kalp durdu nete yzfm baktm annede ne kanama olr ne bsy ultsnda anlasilr ancak die esime ddm oda Alparslan olck oglm olck hissrdiom deyip duruodu sevinmisti besik alckti aldtmdm erken dedim bak basima hersy geleblr ztn kalbide dinltmediler dedim yilbsi glsn gldm dedik smrs 9.hafta die sayiyorm ben tbi yeniyil sabahi bi kalktim minik leke gelmis hemem ddm kalp gidioz ben ztn ddm bi haftdr kesildi belirtltm bakalm icim rahtlrsm smde gelms olrsn dedm evdydo bi gttik alttnda bakti yok tamda benim gidecegm doktr nobettydi cok gzl ilgnldi bgndik zaten adam soylemye dili varmadi ben anladim suratindn nasil hizli kalktm o cataldan hic aglmfm sdce Allahim Allahimdeyip durdm esimde bole olcgni bilmedi tbi hic bsy olmz saniodu o hep sarardi agladi dktr dedi baska doktrada baktirim istersn dddi onada gttk bska ozele aynisini dediler snrs geldik gero ona kurtaj oldum keseyi bozmya baslamis ztn snrda her sey 20dk olup btti uyaanmak istemedim uaynduklrnda kosup kacmak istrfm ordan guzel ilgilenldr hic aglamdim bi gc verdi rabbim esim aglio ben aglamiom dr ynna indk dediler patolojye gndrdik ama bn dedi myom gbi bsy gordm o dedi yapmis olblr beslnmsni durdurms icinde oldugu icin dedi kontlr glnce bklm kontlre gttk zmn gcti tbi geceleri aglama krizlerim tutuodu gunduz hic bsy olmms gbi davraniodm ben pek sevmm disrds kimse goz yasimi gormsmi istemem geceleri aglrm gttk rahim toparlms dedi ama myom vr ddgm gbi almamiz lzm yksa dusuk ve kalp durmsi yarattrms sorun mus o bildigin ods icinde oldgu icin aratrdm doguryms aldir dio herkes ki snrsi saglikli olsn die smdi bekliorm adet olmayi olsmds
Diom artk opersynda gecse onumuze baksak hamile hbri aliorm etrfmda suan hepside bendn snra evlenennlr ama gozum yk tbi sdce bi burukluk hissedio insan isyanda etmioz sukur rabbime insyeni mucizlere gebe kalacagiz inaniyorum dua edelim cokca dua anladmki burda kaynna postu gorunce postu okuorm hic bsy onemli
Degilmis kiminn ne ddgi ne yaptgi bnlr o kdr basit seylermiskievlat kaybnn yannds bir hic 🙏💕