1maviyol Kızlar iyi akşamlar, başlıkta yazdığım gibi erken belirti olarak vücutta kaşıntı yaşamış olan var mı? Reglime 5 gün kaldı, iki üç gündür deli gibi bel karın bölgem kaşınıyor, yoksa başka bişeyden midir? Hiç başına gelen var mı
plajterligi 1maviyol hiç böyle hamilelik belirtisi duymamıştım uyuz olma ihtimaliniz olabilir mi acaba
1maviyol Seher_blk sabah kalktığım andan itibaren diyebilirim, yani kıpkırmızı oldu belim bacaklarım kaşımaktan
Yaprakunallar 1maviyol evet benim bat 28 yani yarın iki gğn önce erken gebelik yaptım negatifti bugün kaset yaptım ucuzlarından yine tek büyük ihtimalle olacağım regl ama bu ay göğüslerim çok şiş sızlıyor yüzümde sisti eşim farketti
1maviyol Yaprakunallar bizim de bu 5.ayımız, her ay artık takıntılı gibi bende kendimde hep bir belirti bi bişey arar oldum 🙄 yoksa da var gibimize mi geliyor bilmiyorum belirtiler
1maviyol Gamze_gamze ilerleyen haftalarda evet normal ama bende çok şaşkınım şuan 🙄🤣iki üç gündür yolunuyor yan taraflarım resmen, hamilelikten değilse de uyuz falan değilimdir inşallah 🤣
Yaprakunallar 1maviyol ayy ben geçen ay kesin hamileyim diyordum🤣 okadar çok belirtim vardıki psikolojikmen
ozge76 1maviyol bende 3 gündür kaşınıyorum bugün erken gebelik testi yaptım adetime 3 gün vardı sonuç pozitif inşallah sende hamile olduğun için kaşınıyorsundur🤲🏻❤️
1maviyol ozge76 ayy uzun zamandır gördüğüm en umut dolu mesaj 🫶rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 inşallahh benim de öyledir
1maviyol Yaprakunallar evet yaa bende ilk denediğimiz ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım resmen 🤣ama olmadı tabiki, en güzeli takip etmemek takıntı yapmamak sakin stressiz beklemek ama, elde değil
1maviyol Yaprakunallar hadi hayırlısı olsun hakkımızda 🙏 rabbim en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin