babyiscoming_ Kızlar tansiyonuma bakayım dedim 13/7 çıktı yüksek mi? Beni rahatsız eden bir halim yok belirtim yok sadece aklıma geldi ve ölçtüm
crescent___ babyiscoming_ günde 3 kere 10 dakika oturduktan sonra ölçüm yapın. Bir kağıda not alın bir rahatsızlık hissetmiyor ama emin değilseniz sonuçları doktora danışın 🙏🏻 gebelik öncesi hipertansiyon hastasıyım doktorum 14/9 değerinin riskli olduğunu söylemişti ama yine de içinize sinmediği en ufak noktada doktorunuza danışıp riske etmeyn🌸
Pera-k Benim 13 9 çıkıyor 12 8 12 9 falan da çıkıyor doktorum yüksek diyor. Bende hergüm 3 4 kez ölçüp not ediyorum. 3 haftadır falan böyle devam ediyor 37. Haftada doğum planladık bu yüzden pazartesi suni sancıyla doğumum başlayacak
Cyanidesun Pera-k Herhangi bir ilaç başladı mı doktorunuz? Bende 13-9 görüyorum arada ama hep 12-8 ve 13-9 arasında çıkıyor değerlerim.34. Haftadayım doktorum ilaç başlamadı takip et dedi
Cyanidesun Pera-k İkiz gebeyim kiloları haftasıyla uyumlu ,direnç yok,protein çıkmıyor idrarda. Bir an önce doğum gelsin istiyorum,korkuyorum açıkçası