Busra333 Kızlar son 3-4 gündür ne yesem gece özellikle çok kötüyüm yanıyor ağzıma geliyor ve daha 27. Haftadayım. Sizde durumlar nasıl var mı çözümü ? Bugün renny içtim
Leylaaa_46 Busra333 doğuma kadar devam ediyor doğumdan sonra geçiyor geceler haram olmuştu bana midemden hep acı su geliyordu
Tuzlimon1 Busra333 doğuma kadar ne çektim o mide yanmalarından 🤢 ama doğumla birlikte kesildi 👏🏻 rennie şurup içtim hemen hemen her gece 🤭
Busra333 Leylaaa_46 yaaaa 🤧🤧🤧 ilk gebeliğimde daha geç başlamıştı çıkık erken bu sefer. Hafifleten birsey yok mu ?
Minik06 Bende aynıyım resmen ejderhaya döndüm cayır cayır yaniyo içim ve baharatlı asitli biseyler yemediğim halde böyle ne yaptıysam geçmiyor 🥴
Busra333 Minik06 ayy ever bugün yemekte çorba içtim iki kase sadece çeyrek porsiyon yemek yedim belki ama dediğiniz gibi alev alıyor kaç haftalıksınız ??? Bir çözüm var mı
Brcuburci Busra333 ben gastren Duo içiyorum günde 3 kere icebilirsin demişti doktorum ben yandıkça içiyorum bazen dayanmaya çalışıyorum genelde yatmadan içiyorum
Babyar Geceleri mide yanmasından sabaha kadar kusuyordum. Her söyleneni denedim, kullanmadığım ilaç kalmadı. Tek çözüm olarak akşam üzeri saat 5den sonra hiç birşey yememekte buldum. Tek lokma yesem bütün gece uyuyamıyorum
Busra333 Babyar ama bebeğim geriden geliyor mecburen yemek zorundayım ben en azından sağlıklı olanları bu haftaya kadar hiç yoktu sadece ilk aylar vardı tabi. Sizin kaçıncı hafta? Birde 5 tem sonra yemeyince reflü oluyor mu peki
Busra333 Tuzlimon1 hadi ya peki her gece içmekte sıkıntı oluyor mu bir de şurubu içince geçiyor mu tamamen ? Mesela reny İçtim az önce hapını bir nebze bile olsa hafifletti hala var ama afedersiniz sürekli ağzımdaydı yediğim ki çok az yedim
Minik06 Busra333 27+3 haftalık olduk valla ne yaptıysam ben bi çözümünü bulamadım doğuma kadar böyle gidecek sanırım belki bebek aşağıya indiğinde mide rahatladiktan sonra geçer diye ümit ediyorum
Tuzlimon1 Busra333 yani bana kadın doğumcu yazdı şurubu o yüzden rahatlıkla içtim. İlk başlarda soğuk sütte iyi geliyordu zamanla oda fayda etmedi. Sütüde deneyin belki rahatlatabilir sizi. Ya ilk içince iyi geliyor sonra etkisi geçince tekrar başlıyor tabi. 2- yastıkla yatın birde başınız yüksek oluncada rahat oluyor. Hı birde karbonatlı su da çok iyi geliyordu başta. Onuda deneyebilirsiniz. 1 çay kaşığının ucuyla karbonat + az su. İçin oda iyi gelir 🥰
Nisanurr00 Muzun üzerine tahin döküp yiyebilirsin tahini aç karnına da yiyebilirsin onun dışında elma,sade soda hafif soğuk süt yoğurt vs iyi geliyor birde baharatlı yeme yandığı sürece o daha da kötü yapıyor
kedilibebeli 26.haftadayız durumlar aynı 😩 ay hayattan bezdirdi beni. Yemeği erkenden yiyip aç yatsam daha rahatım maalesef. Şurup bi tık rahatlatıyo ama çok kısa süreli
Elifsari12345 Yudum yudum soğuk süt içmek Falım sakız çiğnemek Sabahları bir kaşık tahin Yeşil ekşi elma yemek Akşamları geç saatte yemek yememek Yemeği yiyip hemen uzanmamak Bunlar bana iyi geliyor ☺️