Mom6535 Dur_22 dış gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum sana lekelenmen var mı veya bir tarafında ağrı kesenin görülmesi lazımdı şimdiye kadar çünkü
Dur_22 Mom6535 lekelenmem hiç yok canım iki cm lik bişe gördüm sadece ama kis var dedi kese miydi başka bişe mi Bilmiyorum
Mom6535 Dur_22 vajinal ultrason ile baktıysa teşhis koyması lazımdı imkansız dış gebeliğin görülmemesi inşallah değildir diyelim
Mom6535 Dur_22 karından dış gebeliği söyleyemez sadece rahimde kese yoksa bunu görür ultrasonla vajinal yoldan teşhis koyuluyor çünkü başka doktora gidin
Eda42_ Ben şöyle duydum dış gebelik rahimde değil tüpler de yada rahim dışında olan bir şey karından da alttan da baksa doktor bunu görür anlardı belki de daha küçük olduğu içindir
orkidemm_ Dur_22 neden bekliyorsun 5000 üzeri şayet dış gebelik ise tehlikeli farklı bir doktora gir 2 cmlik birşey gördüm kist mi ne bilmiyorum ne demek aptal mı o bilmeyecekte ben mi bilecem
Dur_22 orkidemm_ gittim başka doktora oda bilemedi kese var ama kesenin üstünde küçük bişe daha var betam da güzel artıyor dün 4800 dü akşam bugün sabah 6.500 olmuş doktor da bilemedi
orkidemm_ Dur_22 benim de betam çok güzel artıyordu 9000 de iç kanama ile acil ameliyata alındım o doktor da bilemediyse farklı bir doktora git dış gebelikte rahim içinde kese olmaz kese tüpte olur
Eda42_ Dur_22 Evet değerinde ne güzel artmış baya doktor birşey var bilemedim demesi de ne tuhaf ne bileyim başka bir doktora da görün istersen
Dur_22 orkidemm_ ama şöyle bişe bende rahimde de kese var kesenin üstünde de var yuvarlak bişe kese boş herhalde bişe demedi ona