Ecemnesli Kızlar benim gibi olan var mı 18. Haftam bitmek üzere ama çok yemediğim halde 9 kilo aldim gören doğum yakın mı diyor pskilojim bozuldu artık bünye meselesi mi nedir bu ne yapmalıyım fikri olan var mı yemek yemeğe korkuyorum artık 😓
canimincani Ecemnesli Yanlış anlama ama dikkat etmelisin son zamanlarda bebek daha hızlı kilo aldığı için sende alacaksın ipin ucunu kaçırırsan doğum sonrası moralin bozulur
Sibellaa Ecemnesli bünye meselesi bazı insanlar yemesede alıyo bazıları almıyo. Ben hamilelikte diyet olayına sıcak bakmıyorum ama çok fazla kilo alındığında şeker problemiyle karşılaşılıyo . Hamileliğe zayıfmı başladın bu da önemli tabi
Sibellaa AyEr bende ilk 4 ay hızlı aldım baktım uçucam biraz frene bastım. Son aylardayım ama denildiği gibi çok hızlı alınmıyo son aylarda. 30 haftama giriyorum 12 kilo aldım. Bu aylarda alınan bebeğe gidiyo. Yani son haftada çok alırsın diyenlere katılmıyorum herkes bünyesine göre alıyo
Mervisnese Ecemnesli hareketsiz isen alırsın ben 80 kiloyla hamile kaldim 21+2haftaligim hâlâ aynıyım hareket et surekli
Thrfrkn Bende çok kilo alıyordum 72 başladım şuanda 83 kiloyum 29 haftamda. Son bir ay da doktorum aşırı kızdı. Ekmeği bıraktım sayılır et tüketimini çoğalttım bir ayda neredeyse yarım kilo aldım diyebilirim. Ama normalde haftada bir kilo alıyordum resmen.
Ecemnesli Sibellaa frenleme yapsam aç kaldım demek zaten sabah ve akşam yemeği yiyorum sadece ara öğün bile yok denecek kadar az
Sulerel Ecemnesli ben hamile kalmadan önce baya zayıftım. Hamile kaldıktan sonra enteresan bir şekilde inanılmayacak derece de kilo aldım sanırım biraz da ırsi diye düşünüyorum İnşallah Doğumdan sonra eski halime dönecegim🤨
Sibellaa AyEr tabi hızlı gidince öyle oluyo 😂 banada tatlıyı kes dedi. Ben 3 gün dayanabildim çünkü benim oğlan tatlı manyağı gibi bişey çıktı. Ama hamur işini kestim sonra durakladı kilo alımım. Sen kendini frenle diyetisyene kalırsan aç gezersin bak 😂
Nursen21 Ecemnesli kabızlık sorunun varsa normal Bende kabız olduğumda hemen bakıyorum kilo almışım Zaten yemek bahane oldu eğer kabızsam Yoksa bende yememeye çalışıyorum ama geç yemek yemekte kilo yapıyor
Sibellaa Ecemnesli canım yürüyüs yap bol bol. Senin daha ödem tutmaman gerekiyo bu aylarda. Bide bol su iç. Ekmeği kes bence duraklar kilo alımın. Ben bide sigarayı bırakmıştım o aylarda ondanda çok kilo almıştım
AyEr Sibellaa bebekte kılo alıyor dedı cok hızlı dedı ben var ya dıyet yapamam cok guzel yıyorum bır oturusta ıkı ekmek ❤️😂
Irmakdkm 25+3 üm 13 kilo aldım son zamanlar ikişer kilo alıyorum resmen aldıklarıma giremiyorum sinirlerim bozuldu
Ecemnesli Irmakdkm bende şimdiden öyleyim alacak bişey bulamıyorum kendime ne giyip gezeyim şaşırdım artık
Sedefcann Bende 14 haftalığım 3kilo aldım sizinki fazla diyetisyene gidin bence daha doğru tespitlerle yardımcı olabilir size ya da bol hareket ve en as 2.5 lt su öneririm
Irmakdkm Ecemnesli evet kış ayına denk geldiğinden hasta olmamak için dışarı çıkmadım daha yeni yeni yürüyüşlere başladım inşallah daha fazla almam :/