Tugba1234 Aşırı mide bulantisina ilacdan baska cozum kalmadi ne kadar kullanmak istemesemde kullanan var mi bir zarari olur mu merak ediyorum
gzmysn Tugba1234 ben 12+3 oldum 6 haftaliktan beri gunde iki tane kullaniyorum bulantilardan ve ogurmekten kanamam olmustu doktorum yaZdi yalniz recetesiz satilmiyor ben her gittigimde 5-6kutu yazdiriyorum
Tugba1234 Busebodurpamuk doktorunuz mu yazdi kendiniz mi aldiniz ben doktoruma soyledim ilac yazmadi ama o zaman bu kadar bulantim yoktu kontrolum 3 hafta sonra dayanamıyorum artik
Busebodurpamuk Tugba1234 doktorum yazmıştı benimde çok bulantılarım oluyodu doktorumda o ilacı yazdı onun sayesinde rahatlıyodum
Ilkheyecanim Tugba1234 banada doktorum yazdı iknci pakete geçtik hatta faydası oluyo en azından yemek yiyebiliyorum artık ☺️
Hacerr Tugba1234 ben kullandım canım 37 haftalık oldum bazen hala kullanıyorum bi zararı olmadı şimdiye kadar içmeyince daha kötü oluyorum yemek yiyemiyorum koku hassasiyetim artıyo onu alınca hemen geçiyo güzel etkili bi ilaç
Tugba1234 Hacerr az kalmis sizin sağlıkla kucağınıza alın insallah bende dayanamıyorum artik perisan oldum
Hacerr Tugba1234 tahmin edebiliyorum canım ilk 4 ay çok kötü geçti benimde Allah yardımcın olsun aç kalmamaya çalış bulanırken yemek zor geliyo ama midenin boş olmasıda tetikliyo bulantıyı meyve iyi geliyordu bana dene istersen
Tugba1234 Hacerr zaten bir tek meyve yiyebiliyorum oturdugum yerde bulantidan rahat oturamiyorum birde yemek pisirmeye calisiyorum bu halde kocalar ac geliyo isten hergun de disarda ye denmiyor 🙁🙁
Hacerr Tugba1234 en zoruda yemek yapma konusu Allah yardımcın olsun canım inşallah kısa sürer bulantıların