aleynaozalpp14 Kızlar bişey sorucam 12 haftalık hamileyim ikili test yaptım bunda da ihtimal üzerine konuşuluyormuş ama ilerde detaylı ultrasonda zaten bişeyi varsa bebeğin çıkmaz mı gözükmezmi ilk gebeliğim kafaya taktım
myavocado aleynaozalpp14 cıkmaz, bazı anomaliler ultrasonda hiç bulgu vermez. Fetal DNA yaptırabilirsiniz, doğruluk oranı tüm tarama teslerinde yüksek, %99′un üzerinde.
gezentianne aleynaozalpp14 Kafayı yiyecekseniz durumunuz varsa fetal dna yaptırın yüzde 99sonuç. Ben ikili yaptırmadm hem cinsiyeti de öğrendm 11-12 haftada
aleynaozalpp14 gezentianne çok uçuk paralar istediler fetal dna testine gereksiz buldum ve yaptıran arkadaşlarım var yanlış çıkan da var cinsiyeti öğrendik
Bett2206 aleynaozalpp14 ikili test olasılık olduğu için çok yanıltıyo o yüzden bende fetal dna yaptırıcam. Arkadaşınız da ne yanlış çıktı fetal dna da yanlış çıkma olasılığı yok diye biliyorum ama merak ettim
gezentianne aleynaozalpp14 Eskişehir Osmangazi Üniversitwsi genetik bölümü 440 liraya yapıyormus.. Yanlış cıkan derken hangi sonucu yanlş cıkmış