Mrvsmt2502 momysss ilkk gebeliğimde 4 haftlıkken 650 , ikimcide 4 haftalıkken 1800 dü değer kişiden kişiye değişiyor endişelenmeyin. Önemli olan sağlıklı artması
nurdaneg0716 momysss beta hcgye takılmayın herkeste çok farklı çıkıyor ben adetten iki gün sonra 16 ile öğrendim
A_nuur19 Sedaaagokcennn Canım düşükten sonra korundun mu. Ne kadar sonra hamile kaldın benimle paylaşır mısınız
cauuv1 momysss 4 haftalıkken 0.25 le ögrendim hatta negatif demiştim kan sonucuna göre ama yükseldi sonra 6. Hafta keseyi gördük bebişim şimdi 1 bucuk yasında
Melissayda İlkinde adetim 8 gün geçmişti 2087 5+4 haftalık İkincide de adetim 25 gün geçmişti 43197 6+5 haftalık
Mini_baby momysss 4+5 de öğrendim kan verdim düzenli arttı sonra ama kalp atışlarını geç duydum 9 haftalıkken falan sanırım geç döllenme olmuştu
Mucizeebeybi momysss 87.89la öğrenmiştim ama sayılar önemli değil kişiden kişiye farklılık gösterir önemli olan 2 gün arayla bakıldığındaki artışı %60 %65 artış olması yeterli oluyor
Sedaaagokcennn A_nuur19 Düşükten sonra doktor hemen kalabilirsin dedi ama ben istemedim 4 ay sonra kaldım