gecegunduz gecegunduz @Anonim1232 sanki bunda da cizgi var gibi duruyor yoksa ben mi yanılıyorum kafanızı karıştırmak istemiyorum bu arada yanlış anlamayın zaten dr kız demiş sizinki muhtemelen kız bebektir
Anonim1232 gecegunduz buna benzemiyor sanki ama ya yarım saat uğraştı pipi görebilmek için zorlamayalım pipi yok dedi doktor 2. Gittiğim
gecegunduz Anonim1232 😅😅yaaa sağlıkla gelsin prensesss dr öyle dediyse zaten aklınız karışmasın zaten 17 haftalık olmuşsunuz yani yanılma payı hiç olmuyor neredeyse bu haftalarda
Elis27 gecegunduz aynen cnm bende kizmi erkek mi çok anlamıyorum bazı Dr kız bebekte de dolgunluk olabilir diyor ben tamamen boş gibi veya tamamen pipi olursa öyle anlıyorum burda da dediğin gibi pipi gibi görünüyor @Anonim1232 sizinki klitoris gibi duruyor tabi dediğim gibi çok anlamıyorum Dr daha iyi biliyor
Elis27 gecegunduz ama.bebegin bacak arası tamamen açık ve görünüyor Dr neden kesin ve emin konuşmuyor anlamıyorum bacak arası resmini bile vermiş ama kesin dememiş emin soylememis acaba kordon mu var bacak arasında ondan mı emin olamıyor
Elis27 Anonim1232 bence özele gidince 10 gün içinde kontrol hakkınız olur ya 10 gün içerisinde tekrar gidin ve sorarsınız kesin konuşmazsa hocam bacak arasında kordon mu var diye
Kittennn Anonim1232 doktorumuz 14 de kıza benzediğini söglemişti ve kızımı şuan ayağımda sallıyorum 😁
sena0104_ Anonim1232 valla devlet 21. Haftadayim hala net birsey demiyor erkeğe benziyor diyor benim ama vajinal ile öğrenildi. 13 . Haftada çok net
Elis27 sena0104_ özele de gidiyor musunuz aynı zamanda özel ne diyor resim de vermiş bu resmi devletmi verdi
sena0104_ Elis27 bunu özel verdi 1 kere cinsiyet için gittim kilom olduğum için defalarca arayıp gittim. Dediğim gibi alttan bakıldı direk.gozuktu bu ozeldeki resim
Elis27 sena0104_ ozeldeki Dr da erkek dediyse demekki erkek devlet hastanelerinde bir iki Dr dışında hepsi aynı galiba
Pinaargunes Anonim1232 benim 14 haftada belliydi bence belli olur benim bebişim erkekti tabi hemen gösterir muhabbeti falan da var ya bence sizin kız 😊😘🌸