Yarenn24 Kızlar 3. Trimesterdeyim 2 ay sonra doğum var ama ilk günlerime döndüm sanki mide bulantısı stres vs nasıl geçer bu durum normal mi sizde de oldu mu ?
Havvabektas Yarenn24 benim doğumda 20 gün kaldı üç trimestre girdiğim gün şiddetli bacak ağrısı başladı yürüyemez oldum magnezyum içiyorum fayda yok yaklaşık bir ay yataktayim zor kalkıyorum mide bulantısı kusma geri döndü iştah sıfır
Merve-metin Yarenn24 bende de mide bulantısı geri döndü sanki birde çok uykusuzluk çekiyorum bebeğin tekmelerinden bazen hiç uyuyamıyorum bazen sabaha kadar uyuyorum ama gün içinde de sürekli uyukluyorum bel ağrım var krampları söylemiyorum bile
Ebussis Yarenn24 kesinlikle 30+5 teyim mide bulantısı kasık ağrısı batmalar feci durumdayım birde bel ağrısı eklendii
Melismelo Havvabektas benimde 17 gün kaldı ciddi mide yanması bulantısı ve şiddetli gaz sancısından yatamıyorum geceleri😪
Babyybabyyy Havvabektas iştah bende de kalmadı. Doğuma 30 gün var. 3 gündür mide ekşimesi beni öldürdü
Tuyu1 aycatutall6121 Off bende 37 haftamdayım geceleri nefes alamıyorum kaç saattir ataktayım çöktüm resmen 😢
sacmalamakizim Yarenn24 3. Trimestera girince benimde öyle oldu canım, ilk haftalarda ki gübi tiksinme, halsizlik, olmuştu. Kimisi doğuma kadar yaşıyormuş bunu, ama bende geçti.
muphem Yarenn24 bende de halsizlik ve devamlı uyuklama hali başladı. Birkaç gündür de sabahları midem rahatsız oluyor :(( ama yine de 1. Trimestera göre buna şükür