Feride9595 Benim 3 cu bebegim..bir bebegim 40 ci haftada ikinci 39 cu haftada dogdu.bu 3 cu bebegim sizce 3 cu bebek dahami cabuk gelir?
Gulcag Feride9595 3 bilmem ama ilki hala gelmedi 😂 sorun yanlış olmuş kaçıncı haftada doğuramıyoruz olacaktı kuzum 🙈😂 doğmuyorlar sözde kızlar erken doğar yok kaldı içimde 🤷🏼♀️
Zehra5507 Feride9595 ya bende çok merak ediyorum benim kızım 41. Haftasında doğdu geçti hatta suni sanciyla dogurmustum acaba şimdi ki nasıl olacak diye çok merak ediyorum
Gizem_miros Feride9595 ilk 39 da dogum yaptim 2.ciyi 38+4 de dogum yapcam rabbim izin verirse riskli oldugum icin 10 gun once yapcam dogum
Gulcag Hafizeipek ah aşkım biz kalacağız bir kaç kişi daha var seninle beraber hepimiz ya aynı günlerde olacak ya da 40 haftayı biterecez gibi 😍😂🙈 hepinizi takip ediyorum bakalım ne olacak 😬😂🤷🏼♀️
Gulcag Hafizeipek eeee doğur artık sen 😂 ay aşkım nasıl dayanıyorsun doktorun ne diyor illa bekleyecek mi😔
Hafizeipek Gulcag hiç bir belirti yok ki ben de keşke doğsa kuzum her akşam bu gece doğsun diye yatıyorum sabah uyanıyorum bişey yok 👶 doktorum her gece acile çağırıyor nst ve ultrason bakıp eve yolluyo 😡
Gulcag Hafizeipek ay bunların nstsine 😒 arkadaşımda 40a yakın gitti ebe suyunu patlatmış doğum başlasın diye neymiş zamanı dolmuş bekleme demiş 😱 doğurdu 40dakikada 🙈
Hafizeipek Gulcag ben de sezeryan yapın diyorum ama her akşam gel acile 41 dolunca suni sancı vericez diyorlar. Devlet hastaneleri böyle gıcık bu konuda
Gulcag Hafizeipek ay sen de mi devletsin aşkım bende devlet hastanesindeyim evet maalesef ki sonuna kadar bekliyorlar resmen insanın sinirlerini bozuyorlar belki kaldıramıycam benim de psikolojim önemli değil mi ya 😒😔