1_Ozgnn Buseeeee66 rica ederim hepimiz bir bilgi öğreniyor deniyoruz bana yaramayan sana etki eder pozitif düşün her zaman 🌸🌸ve inan olucak 😍🤲🏻
erikarpuz Rapunzelll6333 aynısını yaşadım bu ay ya birgebeningünlügü kaset ovülasyon aldım letu kullanmıştım 18 mm iken ovülasyon pik çıkmadı cok şaşırdım
Rapunzelll6333 erikarpuz çatlatma iğnesi kullandınız mı acaba ben Çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum karnım çok ağrıyor sizdede oldumu
erikarpuz Rapunzelll6333 evet pazar günü vurdum iğnemi ilk 2 gün çok birsey yoktu ama 3 gündür aşırı batmam var benim de kasıklarımda ağrı var neden bilmiyorum 🥹
Rapunzelll6333 erikarpuz yaaaa insallah rabbim nasip eder emeklerimizin karşılığını verir yaaa ❤️🥲🤗 karnimda çok tuhaf bir ağrı var ilk defa boyle birbagri yaşıyorum
Rapunzelll6333 erikarpuz bu arada ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ? Ben ilk defa iğneyi kullandım
erikarpuz Rapunzelll6333 evet ben de öyle iki kere gebe kalmıştım zaten düsük oldu belirtilerini hatırlamıyorum ama şu an farklı bir ağrı var 🥹 insallah pozitif haberleri alacağız bu ay 🌸