Mehmeteren-ve-defneninannesi Burcuuko evet benim de bakım malzemeleri lohusa takımı felan eksik kaldı
Mehmeteren-ve-defneninannesi Sazenin çok kıyafet almanın mantığı yok ya . Gelişime göre bakıp alırsınız zamanla
Sazenin Mehmeteren-ve-defneninannesi yurtdışından baya uygun fiyata aldım o yüzden büyük büyük aldım yoksa haklısınız çocuğun gelişimini takip etmek en mantıklısı ☺️
SeverBurcu myangelson aynı hafta dayız sanki zaman 20 den sonra durdu bende 🙄 hele hazırlıklar başlayınca hiç geçmiyor mart 19 görünüyor ama şubatta doğururum gibi hissediyorum
myangelson SeverBurcu bende de yavaş gidiyor gibi bir de ilk hamileliğimde sıkıntı yaşadım 20 li hadtalarda yine . Bir türlü geçmiyor. Bizde hazırlık yok henüz 30 dan sonra başlayacağız Allah’ın izniyle az kaldı zaten. Benim de 19 Mart ama sezaryen olacak Mart başı gibi olur bizim de
Ftmnnr SeverBurcu bana da 20′den sonra zaman su gibi akıyormuş gibi geliyor 19′a kadar zaman hiç geçmemişti
Edamy Mehmeteren-ve-defneninannesi evet bir de bana alınacak şeyler var ama onları daha doğuma yakın almayı düşünüyorum malum kilo problem😅
Gokat35 Mehmeteren-ve-defneninannesi Daha cinsiyeti bilmeden hep erkek Atlas atlas diyordum eşiminde içinde alparslan varmış ben bunu yeni öğrendim atlası ben koyduğum için buna da bişey diyemedim 🤷♀️
Haticeozbdk Merhaba, bende 23 haftalık gebeyim. Kızım olacak inşallah. Ismi henuz belli değil🙈2021 doğumlu bir oğlum var, o yüzden bir çok şeyimiz var pek alışveriş yapmadım
Mehmeteren-ve-defneninannesi Haticeozbdk benim de oğlum vardı deniz gibi büyük eşyaların Hepsi var Dolap beşik bebek arabası Puset battaniyeleri
Mehmeteren-ve-defneninannesi Ftmnnr bana annem bakacak normalde de hasta zaten oruçta daha kötü oluyor o yüzden ben ⅗ gün kendimi toplayana kadar annem yanımda oruçsuz olması lazım
Ftmnnr Edamy hiçbir şey almadım 6 aydayım hiçbir şey almadım 😂😂 eşimin insafına bıraktım hallederiz diyor halledecekmişiz bakalım 😂
Edamy Ftmnnr ayy hiçbir şey almadan iyi durmuşsunuz özellikle bu ay indirimler güzeldi en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Bi başlayınca olur hepsi merak etmeyin☺️
SeverBurcu Ftmnnr bende tam tersi oldu ama ben 20 inci haftaya kadar hastanelerde testlerle boğuşurken nasıl geçtiğini anlamadım belkide ondan