Mehmeteren-ve-defneninannesi Asfur demir ilacı bende gaz ve kabızlık yaptı siz ne kullanıyorsunuz adı ne ilacın
Edamy Mehmeteren-ve-defneninannesi kıyafetlerin çoğu tamam hatta kendimi almamak için durduruyorum bez ıslak mendil bebek arabası biberon emzik ana kucağı telsiz beşik alındı. şu an aklıma gelenler bunlar kalanlarda banyo takımları bakım şeyleri ateş ölçer bebek çantası giysi dolabı eksik bakalım onlarda bu aydan sonra inşallah
Mehmeteren-ve-defneninannesi Deryadurmaz her hamilelik bir olmuyor bence doktorun iyi gidiyor diyorsa iyidir yada sen kendini nasıl hissediyorsan. Cinsiyet içinde bu haftaya kadar nasıl net bir şey söylemediler anlamadım devlet mi özel mi
Deryadurmaz Mehmeteren-ve-defneninannesi İlk iki hafta özele gittim kıza benziyor dediler iki ayrı devlet hastanesine de gittim koza benziyo dediler ben doktora da dedim hep benziyorlar diyorlar kesin bir şey diyen yok
Mehmeteren-ve-defneninannesi Erd_mel merhaba canım karışmak istemem böyle şeyleri de sevmem ama bade ismi içki anlamına geliyor ve konulması haram olan isimlerden biri Evet benimde hoşuma gitmişti sonradan öğrendim sana da söylemek istedim ☺️
Melo_mom1 Mehmeteren-ve-defneninannesi Merhaba kizlar bizde 24 hafta olduk bugun doğum nasipse martta insallah kiyafetlerinin bir cogunu aldik ama eksik olarak bakarsak kendim ve bebek icin daha alinacak o kadar cok sey varmis gibi ki anlatamam bu hafta sonu da odamız geliyor insallah hamileligimden bu yana 7 kilo aldım doğum için kendim tam bir karar vermis degilim ikisinden de korkuyorum bebeğim erkek 🥰
DENIZ_55 Mehmeteren-ve-defneninannesi erken almak istemiyorum bende eşimde çünkü bebeğimiz erken doğum oldu aniden sonra kaybettim gene yaşarım korkusu ile erken almak istemiyorum doktor normal dedikten sonra alamyi düşünüyorum doğuma 1 veya 2 ay kala alırım toplu ayni anda alacağız parça parça uğramayız alacaklarımi liste yaptım zaten şimdiden önce bi tatil yapacağım sonra eve gelir duruma göre bakarız eşimle
Mehmeteren-ve-defneninannesi Edamy bende bana alınacak şeyler eksik ve bez ıslak mendil çamaşır deterjanı
Ftmnnr Edamy hiçbir şey almadım 6 aydayım hiçbir şey almadım 😂😂 eşimin insafına bıraktım hallederiz diyor halledecekmişiz bakalım 😂
myangelson Mehmeteren-ve-defneninannesi 24+1 olduk hastanede yatıyorum serklaj yapıldı umarım herşey yolunda gider de 37-38 haftalarda doğum yaparım oğlumuz fazla aceleci abisi gibi 🥲 alışveriş yapmadık 30. Haftayı bekliyorduk iyi ki beklemisiz o zamanlar yapmayı düşünüyoruz yine
SeverBurcu myangelson aynı hafta dayız sanki zaman 20 den sonra durdu bende 🙄 hele hazırlıklar başlayınca hiç geçmiyor mart 19 görünüyor ama şubatta doğururum gibi hissediyorum