Beybyi Kızlar fıtık mı diye düşünüyorum bı anda ağrısı oldu bazen ayağımın üstüne basınca kalçadan ayağıma vuran bı ağrı oluyor çok kötü gebeligin 3. Ayında başladı gebelikten dolayı da olabilir mi
mlkkk Beybyi evet gebelikten dolayı oluyor sinir sıkışması diyorlardı galiba ilerleyen haftalarda artabilir. Oğlumda son aylarda bir hafta filan üstüne basamayacak kadar yaşamıştım o ağrıyı😅
0203-adenim Beybyi şuna 7 aylık hamileyim ve hamileliğin başından beri bu ağrıyı çekiyorum magnezyum da kullanıyorum gene ağrıyor doktor uzun süreli geçmediği için fıtıktan şüphelendi
Ebruaslan-21 Ben 13 haftalıkken başladı ayağa kalamıyordum o kadar kötüydüm şuan 15 haftalığım kendiliğinden gitti
Beybyi mlkkk ayy çok kötü fıtık oldum diyordum resmen sağ kalçamin tam ortasında kemik kırılmış gibi ağrı saplanıyor
Flowermom0 Magnezyum eksikliği yapabiliyor. Bebiş bizden bütün magnezyumları çekiyor sağolsjn bize bişi kalmıyor. Bnm yattığım yerde ağrırdı bacaklarım ama ölüyprdum resmen. Doktora söyledim magnezyum başladı geçti