Bhrsu Kızlar 5 ci aya giricez bir hafta sonra ve birşey sorucam beyaz akıntım yoktu şu bir haftwdue falan var sizdede oluyor mu ?
Yalinn8 Bhrsu oluyor, olabilir, olacak da, renginin sariya yesile donmesine dikkat et enfensiyon belirtisi oldugu icin onun disinda hamilelikte akinti normal😉
SevgiTkn Bhrsu Doğumuna kadar sürer canım normal o. Bende 35 haftalığım hala devam ediyor. Sık sık iç çamaşırını değiştir. Yada günlük kullan 😘
Fatley Merhaba bende 5 ay oldum akintim var ama birde ara da değişik bir akıntı oluyor kremsi birşey jel gibi neden geliyor anlamıyorum onu:(
Fatley Mervisnese Teşekküler aman insan herşeye takıyor bu durumda ya , zaten ağrılı geçiriyorum ben birde öyle şeyler olunca sinir oluyorum:) çok saol
Mrv93 Canım akıntı çok normal benimde oluyor hamileliğimin başından beri rahatsız edici ama yapıcak birşey yok.. Günlük pedi normal şartlarda bile önermiyorlar enfeksiyon mantar riskini arttırıyor ben doktor kontrolünr giderken takıyorum birtek ne olur ne olmaz diye onun haricinde hergün iç çamaşırımı değiştiriyorum bazen 2 kere bazen 3 kere sende öyle yap bence en doğalı sağlıklısı o 💜