Merve-metin [silindi] ben unibaby aldım ablamda dalin sanki daha iyi dedi dalin almış bana daha bebeğin çamaşırlarını henüz yıkamadım yıkadığımda denemiş olacam
AnayimBenAna_ Enfal_06 dalinde aynı yaptı bi kere aldım kullandım sonra halıları koltukları silme deterjanı yaptım onu ben 😂
Merve-metin Enfal_06 önümüzdeki hafta yıkayacam ablamda unibaby bilmiyorum ben ama dalin yumuşak yapıyor ben aldım onla yıkarsın kıyafetlerini dedi olmadı yeleklerini battaniyelerini de unibabyle yıkarım ikisini de denemiş olurum
Enfal_06 AnayimBenAna_ bende eşimin iş kıyafetlerinde kullandim biraz da yumuşatıcı koydum bitirdim 😂 bi daha almadım çocuğun kıyafetleri sert keçe gibi pamuklu olanlar bile siveno kullanıyorum bu aralar biterse sizin dediğiniz markayada bakicam
Enfal_06 Merve-metin uni baby ve dalin içerik olarak temiz değilmiş aldıktan sonra öğrendim bende kullandım beğenmedim de sizde denemiş olursunuz sağlıkla gelsin bebeğiniz
Merve-metin [silindi] aynen bende farklı marka görmediğim için direk uninaby aldım dalinde var artık deneyerek görecez
Hryedz [silindi] kesınlıkle green clean hem ıcerıgı temız hem kotu kokmuyor daha once sıveno da denedım ama kokusunu begenmedım oda temız ıcerık