Kimbilirden Soprano kesin o var Yanına Aren, Efe, Uraz isimleri gelecek ve maalesef ilk ismi koymak için koyacağız
Kimbilirden Şuan çok mutluyum hemen yanıtlıyorum soeuları Emin mecbur evet dedemiizn ismi. Emin uraz’ı 2 kere yazmıştım birisi Emin Aren olacaktı :( EMİN Efe düşündük ama efe 2.isim oldupunda acaba çocuğa ”Emine” diye dalga geçerler mi diye korktuj
Tgbrk1 Kimbilirden evet emin efe hoş olmadı . Ama emin Aren güzel. Bende Ömer Uras koyacağım 🤭 Uras çılgınlığı var bu sene gerçekten. Bide eevet efeler baya efe yani yaramaz
Soprano Kimbilirden aren daha güzel geliyor kulağa bi de çocuk ismini taşır çocuk hem emin hem efe olursa sanki daha yaramaz ve inatçı olucakmış gibi geldi yeğenim de emin ve karakteri çok zor efe olan yeğenim de öyle belki yanına daha yumuşak bir isim daha iyi olabilir gibi geldi
Hatice_00 Kimbilirden uras asil son zamanlarda belediye dağıtmaya başladı bu ismi on kişiden dokudu uras asil 😂 sanki başka isim yok
EceQueen Ay uras koymayın artık, ben koydum herkes uras uraz bu çılgınlık bitsin😅 bu kadar çok olduğunu bilmiyorum kime söylesek sizde mi uras diyorlar🫢
Kimbilirden Evet büyük bir uras/uraz çılgınlığı var çünkü anlamı çok güzel. Sadece bu çocukların tek sıkıntısı uraz mı uras mı? Sorusu ile karşılaşmaları olacak. Tdk’a göre Uraz, söylemesi kolay olan ise Uras :)
Nurrrr10 Kimbilirden Uras ve Uraz anlamları farklı Uras şanslı bahtlı demek söylenmesi de daha kolay ve hafif tabi yine de tercih meselesi biz Uras koyduk