Femay Aeell kendin kayıt olabilirsin canım ordan siparişlerini ver daha iyi olur senin için uyguna alırsın. Avon mantığıyla çalışıyorlar zaten
ikimelekannesii22 Femay normalde gebelikte kullandığımız vitaminler sayesinde dökülmez seninki neden dökülüyo acaba benim doğumdan sonra aşırı dökülmüştü
Femay ikimelekannesii22 aşkım bilmiyorum ki kullandığım vitamin mi az geliyo ki anlamadım regenesis diye bi marka omega folik asit hepsi bir arada olan vitaminden kullanıyorum 🤷🏻♀️
Mejsa Femay tanıdıktı ses çıkaramadım 🥲 belimdeydi saçlarım şu an omzuma yeni değiyor öyle düşün kestim sinirimden 😅😅 açıcıyı sürdü oyalandı durdu gelen gidenle ben de vardır bir bildiği deyip bekledim sonuç kopmuş sünmüş naylon saçlar 🤷♀️
Femay birrana alıyorum aslında o yüzden şaşırdım 🤷🏻♀️ kına senede bir falan yakardım onu da bıraktım bi denerim belki
Aslaninannesi_ Femay haha 😀😀 eczanelerde e vitamini oluyor onu şampuanın içine at ampul şeklinde kullan faydasını görürsün inşallah
Gamzeli_03 birrana benim önerdiğim şampuan içinde biberiye yağı var ben çok memnun kaldım ilk kullanım da kesti dökülmeyi 👍🏻