ozgese-s AybenYB Karslıyım ben karsın ketesi var ama şekerli olanı Allahım ölüyorum yaaa ama gebelik şekerim var yiyemiyorum 😩😩
Rumeysaeliz AybenYB valla çikolata çok yedim kilo aldığım için doktorum yasakladı 20+1 haftaligim eşim de almıyor istiyorum da 😅
Songul2667 asena9 henüz cinsiyet belli değil ama erkek degil miydi o😅 Ye tatlıyı doğur hakkıyı diyolar ya😀😅 ama bilmiyorum tabi
SeverBurcu Songul2667 ben ilk kızımda tatlı kazanından çıkmıyordum ikincide ekşi yedim bu üçüncü erkek tatlıdan tiksinmiştim
asena9 Songul2667 hahahsjd ben kızıma hamileyken çookk tatlı yerdim o yüzden sordum erkekte nasıl oluyor bilmiyorum şimdi tekrar hamileyim daha yeni 🤣
oykualya Songul2667 evet erkek tatlı yedirtiyor hâlâ tatlı komasına girmek istiyorum doğurcam ama çok canım istiyo kızlarda da hep turşuyla başladı 😂
AybenYB Rumeysaeliz benim de kilo vermem gerekti ilk haftalarda ve almamam gerekiyormuş ama benim löm löm yiyesim varrr
Seherkarakoc AybenYB ilk aylarda aşırı derecede mandalina çekmişti canım ozamanlar daha mandalina cikmamisti ve küçük şehirde yaşıyorduk 1 ayın sonunda eşim buldu nasıl sevindiğimi hatırlamıyorum 7.aya giricez hala ilk günkü gibi yiyorum mandalinayi 😂😍
KubraYksl1 AybenYB tuzlu narla birlikte kestane şekeri çekti valla. (Özür dilerim hamile annelerim) sabahta tostla beraber yedim şekeri.