Gamzeeadnx Annelikmghb benimkiler iri oluyor bence kızımda 4260 doğdu 1 gece kaldık çıkış tartımızda 4100kg idi. Eşim yapılı bn yapılı ondan dolayı galiba özel olarak beslenmiyorum meyve çok tükettim kefir ceviz yeşillik süt yoğurt başlanmış yumurta muz
Annelikmghb Gamzeeadnx genetik o zaman canım sağlıklı olsunlar kilosu önemli degil benim ogumda tam 3 kg dogdu buda aynı olacak heralde diyorum bu gebelikte cok iyi beslenmeme ragmen hayırlısı
Asya-asel Annelikmghb bende her seferinde kapattım ama Allah verince 😁 hiç birini planlamadim nasip oldu bakalım 3 kız bir erkek bu sefer kapatacam bağlayıp Allah izin verirse 🥰
Melekannedi dilaaann bende aynı riske girmemek için doktorum 37 haftalık iken doğuma almaya çalışıyor
gulcyln Ben de 34+5 ama dgum zamanımızı bilmiyorum 😅 küçük hanım 2700 grm mis boyu da baş çevresi de 2 hafta önden gidiyormuş ultrasonda 36+5 çıkıyor. Cumartesi günü kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek merakla bekliyorum 😄
Gulsen5222 gulcyln bende aynı 34+5 im benim bebeğiminde kafası 2 hafta önden gidiyor doktor ama herşey normal dedi 13 gün sonra kontrolümüz var bakalım artık neler olucak))
Gokturkmom_ Annelikmghb 9Aralık sezaryen olucaz🐣36+3üz dün kontrolümüz vardı bebişim de 2900 olmuş 🥹🩵
Serrabade Gokturkmom_ 2800 dü benimde biraz az kilo almış dedi doktorum soluna yat dedi ama neredeyse aynı seninle 38+ 5 te olucak doğumum 16 aralıkta bana iyi geldi sence nasıl kilosu
Elfinn Bizde 35+6 olduk sükür geldık buralara bnde sırt ağrısı ile bacağıma kral girip duruyor . Doğumun Aralık sonu olacak.☺️
Evinsare 36+5olduk tahmini doğum uygulamaya göre 21aralik gösteriyor bakalım ne zaman gelmek isteyecek en son 36+2de kontrolüm vardi bebiş 3040gr olmuş du 🧿🙏
4oglanannesi Annelikmghb benimde 36+2…..12 aralığa gün verdi.2 haftamiz kaldı yani..bebis 2800 masallah diyelim benimkiler zaten çok kilolu olmuyor..dua edelim birbirimize.benimde 3.dogum 4.cocuk olacak nasipse bakalim.ama heyecan korku hepsi var yinede.sezeryan hepsi.
Emelsimge-3103 4oglanannesi bende 12 Aralık sezeryan olacağım.36+2 de 2900 dedi doktorum.şuan 36+4üz. Sağlıcakla bebişlerimize kavuşmak dileğiyle 🌺💕