Gamzeeadnx Annelikmghb benimkiler iri oluyor bence kızımda 4260 doğdu 1 gece kaldık çıkış tartımızda 4100kg idi. Eşim yapılı bn yapılı ondan dolayı galiba özel olarak beslenmiyorum meyve çok tükettim kefir ceviz yeşillik süt yoğurt başlanmış yumurta muz
Annelikmghb Gamzeeadnx genetik o zaman canım sağlıklı olsunlar kilosu önemli degil benim ogumda tam 3 kg dogdu buda aynı olacak heralde diyorum bu gebelikte cok iyi beslenmeme ragmen hayırlısı
Asya-asel Annelikmghb bende her seferinde kapattım ama Allah verince 😁 hiç birini planlamadim nasip oldu bakalım 3 kız bir erkek bu sefer kapatacam bağlayıp Allah izin verirse 🥰
Melekannedi dilaaann bende aynı riske girmemek için doktorum 37 haftalık iken doğuma almaya çalışıyor
gulcyln Ben de 34+5 ama dgum zamanımızı bilmiyorum 😅 küçük hanım 2700 grm mis boyu da baş çevresi de 2 hafta önden gidiyormuş ultrasonda 36+5 çıkıyor. Cumartesi günü kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek merakla bekliyorum 😄
Gulsen5222 gulcyln bende aynı 34+5 im benim bebeğiminde kafası 2 hafta önden gidiyor doktor ama herşey normal dedi 13 gün sonra kontrolümüz var bakalım artık neler olucak))
Serrabade Nurpoyrz 2800 dü benimde biraz az kilo almış dedi doktorum soluna yat dedi ama neredeyse aynı seninle 38+ 5 te olucak doğumum 16 aralıkta bana iyi geldi sence nasıl kilosu
Elfinn Bizde 35+6 olduk sükür geldık buralara bnde sırt ağrısı ile bacağıma kral girip duruyor . Doğumun Aralık sonu olacak.☺️
Evinsare 36+5olduk tahmini doğum uygulamaya göre 21aralik gösteriyor bakalım ne zaman gelmek isteyecek en son 36+2de kontrolüm vardi bebiş 3040gr olmuş du 🧿🙏
4oglanannesi Annelikmghb benimde 36+2…..12 aralığa gün verdi.2 haftamiz kaldı yani..bebis 2800 masallah diyelim benimkiler zaten çok kilolu olmuyor..dua edelim birbirimize.benimde 3.dogum 4.cocuk olacak nasipse bakalim.ama heyecan korku hepsi var yinede.sezeryan hepsi.
Emelsimge-3103 4oglanannesi bende 12 Aralık sezeryan olacağım.36+2 de 2900 dedi doktorum.şuan 36+4üz. Sağlıcakla bebişlerimize kavuşmak dileğiyle 🌺💕