Zeynep1401 İzmirde detaylı ultrasonu doktor Serkan Güçlü ye yaptırıp memnun kalan oldu mu doktorun ilgisi nasıldı
Anneolsamkeske Zeynep1401 inşallah cevap veren olur izmir icin ya bu arada detaylı ayrıntılı ultrason devlette olmuyor mu
aysedylmz Zeynep1401 2 hafta önce gittim forumda önerilen doktorlardan en uygun ücretli Serkan beydi. Hiç şüphe etmeden gidebilirsiniz. Her şeyimize tek tek baktı açıkladı fotoğrafladı ve fotolarin üstüne tek tek neresi olduğunu yazdı bir tane renkli goruntu veriyor ve vermek için de uğraştı benimki elini yüzünden zor çekti çünkü. Fotoğrafların hepsini CD ve çıktı şeklinde verdi ben çok memnun kaldım
Zeynep1401 Anneolsamkeske cevap veren olmadı ama bu doktorun yorumları çok güzel ve öneren de çok oldu 2850 TL fiyat verdiler. Devlet yapmiyormus sanırım sadece en başından beri devlete takipliysen doktorun gün alıyormuş herhalde öyle duymustum
Anneolsamkeske Zeynep1401 cok para eyvah eyvah ben devlete gidiyorum hep valla esrefpasa devlet hastanesinde ercan koru adam bal bal allahim ne iyi doktor … ayrıntılı ve detaylı ultrason ayni sey mi
Anneolsamkeske Zeynep1401 serkan güçlü ben duymadim hic ozel de ki dr lar ile ilgili bilgim yok ama ozelde mı klinigi mi var acaba
Zeynep1401 Anneolsamkeske bir de devlet hastanesi ve bazı özel hastanelerde detaylı ultrason u radyoloji bölümü yapiyormus benim doktorum söyledi bunu, perinatoloji doktorun olması gerekiyormus detaylı ultrasonu ceken kişi. Sanırım evet aynı şey ikisi
Zeynep1401 Anneolsamkeske tinaztepe hastanesiyle calisiyormus sanırım ama kendi özel klinik gibi bisey varmış galiba hastanenin karsisinda
snmrd Daha dün serkan hocaya ayrıntılıya gittik anlatarak bakıyor yüzünü göremedik git yürü gel 15 dk dedi bakalım tekrardan ama yine göstermedi sağolsun ilgisi güzel fiyatıda gayet makul bence en ayrıntısına kadar bakıyor ..