zge13 Kubra001111 ya zaten biraz kilo da almamak için tutuyoruz kendimizi tabii ki yicez bir yandan da 🤗☺
Pelnztrk Kubra001111 herhangi bir zararı olduğundan değil ,kilo almandan dolayıdır. Valla ben yiyorum 😀 salam sucuk sosis v.s onlar hariç yasaklı şeyler hariç kendimi kısıtlamıyorum abartmamak şartı ile. Arada cips yiyorum 1 Bardak kolada içiyorum
Kubra001111 Pelnztrk BİM’deki hardallı ballı cips’e bayılıyorum ama eşim aldırmıyor zararlı diye ben de onsuz gidip almıyorum öylece kalıyorum 😃😃
gizemm0688 Kubra001111 karbonhidrat ve seker gereksiz kilo yaptıgı icin önermıyorlar ama yanı seferini yoksa tabıkı nefsınızı köreltecek sekılde yiyebilirsiniz.
Pelnztrk Kubra001111 canınız çekiyorsa yiyinn arada bişey olmaz 😂 paketi bitirmek ne kadar istesem de kaseye az koyup yiyorum ben
Minnaksever Kubra001111 abartmadan her şey tüketilir kendinizi kasmayın yenmemesi gerekiyor diye bişey yok çiğ et balık tavuk yumurta sakatat vs olmadığı sürece temizliğinden eminseniz her şeyi kararında yiyebilirsiniz hamurisinin çocuğa zararı olmaz sadece size kilo yapar o da hamile değilken de yapar 🙂
Fundaaaa46 Kubra001111 ay kız sacmalama o kadarda değil yani abartma böyle sen 9 ayı nasıl geçireceksin 😂 ben 35 haftadayım ve herseyi yedim tabiki aşırıya kaçmadan ama birde gebelik şekerin yoksa
Nazo77 Ohooo ben neler yedim neler😅bir sağlık sıkıntın yoksa ye gitsin be tabi sosunda çiğ yumurta falan olmasın ona dikkat et.