Revannn Merhabalar bende ikiz gebeyim 31 haftalık olduk nasip olursa bi kızım birde oğlum olucak rabbim isteyen herkese versin inş 🥰🤲🏻
bsrsl_2016 Bsrakck geç öğrenen oluyor mu 😞 biz çok istiyorız ikiz ama doktor bişey demedi.. geç belli olabilir miki
bridetobe İkizlerde ikili test yapılmıyormuş . Fetal dna testi yapılıyor dedi doktor yaptırdınız mı ? Yaşım 29 riskli değil ama tüp bebek hanilesiyim 10+1 deyiz. Yaptırdınız mı merak ettim ❤️
Tgbonl bridetobe benim Dr yapılıyor dedi ama ben istemedim ense kalınlığına baktı geçen cuma yani 12.haftam da bi sıkıntı yok dedi benim de tüp bebek canım
bridetobe Papatya85 doktorunuz mu istedi ne karara yaptırdınız ? Bizim doktor 5 buçuk dedi fiyat çok fazla 2 falan olsa yaptırırdım ni de olumsuz bi durum olursa ne olacağı ile ilgili bilgi vermedi hic
Papatya85 bridetobe aslında sadece fetal dna testi yeterli.fetal dna testinin benim yaptırdığımın adı prenatest biogen laboratuvarında yaptırdım.2900 tl fiyatı
bridetobe Papatya85 araştırayım bunu ne Zana’n yaptırdınız ?? Çok vakit geçtiyse dolardan dolayı fiyat artmıştır belki
bridetobe Papatya85 tamam ben bi bakayım o zaman haftasonunkontrole gideceğim sonrasında bkrım inşallah sağlıklılardır ❤️