Tgcmrt Ahidem32 banada biri kız biri erkeğe benziyo dedi ve tek plesanta aralarında ince bi zar varmış. Bende randevu alıp gidicem bi perinatologa.
Julican Tgcmrt Ahidem32 benim ikizlerimde tek kese ikizleri bugün 10+ 0 olduk, tek plesantadan besleniyor demişti en son ki kontrol de doktor aralarında henüz zar yok oluşur inşallah. Gramını henüz ölçemiyoruz çok küçükler denildi banada
Ahidem32 Tgcmrt 12. Haftamda bana da bir kız bir erkek gibi demişti ama kesinleşti artık ikisi de erkekmiş🦁🦁 bu tek plasenta olayı çok canımı sıkıyor ama inşallah sorun olmaz. Bugün 18. Haftaya girdik
Tgcmrt Julican 13+3 benimkiler de gramını ölçmüyo haftasıyla uyumlular diyo sadece araya zarı da 11 haftada oluştu
Ahidem32 Julican ilk başta çiftti canım benm hatta çok net görüyordum ultrasonda ayrı keseleri 12. Haftada arada zar var tek plasenta dendi cinsiyetleri de aynı ikisi de erkek olunca heralde dedim keseleri birleşti bunların tek kese oldular 😊🙊
Julican Ahidem32 benim usg resminde tek kese içinde ikiside. Allah sağlıkla ilerletsin bebeklerimizi.🤲🏻
Defnenaz Ailede ikiz olmadığı halde ikizlere gebe olan var mı aranızda? Ya da daha önce tekrarlayan düşük yaşayıp.?