elifatma1234 bridetobe masallah canım. 29 yasında iki embriyo transfer ediliyor muydu. Bende 29 yasındayım tek embrıyo transfer edılır demıslerdı bana.
bridetobe Tgbonl tüp bebek olduğu icin daha sağlıklı olmaları gerekmiyor mu mantıken 🙄 ama doktor sadece hanile kalmaya yarıyor tüp bebek dedi
bridetobe Papatya85 tamam ben bi bakayım o zaman haftasonunkontrole gideceğim sonrasında bkrım inşallah sağlıklılardır ❤️
Ahidem32 Tgcmrt doktor söyledikten sonra çok araştırdım bnde tek yumurtaların plasentaları tek olurmuş ama benm çift cinsiyetleri de bir kız bi erkek ama plasenta tek🤔 benmde kafamda deli sorular bi perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum.
Tgcmrt Ahidem32 tam olarak doktorlarda mı anlamıyo bende anlamadım ki evet cinsiyet farklıysa tek yumurta değildir tabi. Artık doğduğunda birbirinin aynıysa anlıcaz ☺️ Bende istiyorum bi perinatologa görünmek.
Eva_twins Ahidem32 bana da doktorum ole demisti hem biri kiz biri erkek cift yumurta hem de tek plesanta diye ama ben perinatologa gittigim de iki plesantayi da gordu bana da gosterdi. Sonra baska doktora devam ettim ben.
Ftsfrt Ahidem32 benimde öyle sorunca da doktorlar bişey demiyor tıp dilinde saçma sapan birkaç cümle oldu bitti🤗 çift yumurta tek plesanta
Ahidem32 Sonkayalar haftaya olur belkide🤭 ayy çok heycanlı ama ya. Sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻 Benimde bu hafta kontrolüm daha randevu almadım 16 olduk bizde 🐣🐣
Sonkayalar Ahidem32 sabah 9 da benım canım cumartesı aynen cok asırı agırlastım zaten hafta ıcı alır gıbı 🤲🏻
Ahidem32 Tgcmrt ikiz gebelik direkt riskli gebelik diyorlar ya o yüzden şart perinatolog. Hayırlsıı hakkımızda sağlıklı olsunlar da inşallah 🙏🏻
bridetobe elifatma1234 benim ilk deneme tutmadı eşimde sperm kalitesi düsük olduğu icin iki tane transfer edildi. İkisi tutunca çok şaşırdık nasipleri varmış demek ki ☺️
Ruhsuz Demrl daha belli degıl cnm isterim ikiz olsun hayırlısı ile 5.haftama yeni girdim yakın bu zamanda doktora gideceğim Allahım buyuk