Kumsalca Hanımlar merhaba İstanbul Anadolu da devlet hastanesinde detaylı ultrason için randevu almak istiyorum fakat antenatal bölümü olarak geçiyor diyen var perinatolojiden al diyen var hangisini yaptınız ? Yaptıran yazabilir mi..
HaticeYildiz48 Kumsalca bende İstanbul Anadolu’dan devlette detaylı ultrason randevusu arıyorum ama mhrs sisteminde hepsinin açıklamasında detaylı ultrasona bakılmıyor yazıyor
Fatmaacylnn Kumsalca perinatolojiden yapılıyor detaylı ultrason ama şehirden şehire ve hastaneden hastaneye değişiyor olabilir yanlış yönlendirmeyeyim 💕
58Vildan Kumsalca antenetalden almanız gerekiyor 2. Düzey doopler olarak geçiyordu sanırım. 182 yi arayarak ne zaman arayıp randevu almanız gerektiğini sorun. O gün hiç telefonla upraşmadan bilgisayardan yapın. Ben 9.59 da tüm bilgilerimi girip bekledim 10 oldugu anda basıp hızlıca tek seferde aldım randevu.
Cigdembiyik HaticeYildiz48 ben ümranıye eğitimden aldım doktor bakılmıyor desede al ben yonlendırıyorum bakmak zorundalar dedı yarın gidicem hatta randevum yarın
58Vildan Kumsalca yönlendirme yapmıyorlar ben zeynep kamil takipliyim. Dopplerimi de orda yaptırdım ama tabi kendim randevu alarak
Kumsalca 58Vildan Aa öyle mi çok çok teşekkür ederim 182 i aradım bu şekilde söylediler o yüzden ben de kadın doğuma aldım randevu
58Vildan Kumsalca yok hayır yanlış yönlendirmişler sizi. Süreç tam anlattığım gibi oluyor siz ne zaman arayarak randevu alabilirim diye sorun onlar şu gün diye söyler zaten bilgisayardan almaya çalışın yoksa çok zor
HaticeYildiz48 Cigdembiyik nasıl yaptınız baktılar mı acaba sorun yaşadınız mı bende Bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesinden aldım ama çok uzak kalıyor bana
Cigdembiyik HaticeYildiz48 baktılar kuzum Hemde çok netti hersey gayet güzel ilgilendıler 25 dk sürdü
HaticeYildiz48 Cigdembiyik çok teşekkür ederim doktor ismi verebilir misiniz bide süreci detaylı anlatırsanız çok sevinirim
Cigdembiyik HaticeYildiz48 ben ümraniye eğitim ve araştırmaya gidiyorum normal randevu aldım perınarolojiden doktor Murat muhcuydu bebegım herseyınr baktı aklımda soru kalmadı
Kumsalca Cigdembiyik siz direkt perinatolojiden mi randevu aldınız bir de kaçıncı haftanız da gittiniz öğrenebilir miyim
Kumsalca Cigdembiyik süpermiş doktor sorun çıkarmıyorsa bakmıyoruz etmiyoruz diye şanslısınız bazen öyle şeyler duyuyorum ki şok oluyorum diğer bölüme randevu alamadım ben de sizin gibi yapacağım sanırım
Cigdembiyik Kumsalca yok kuzum ben içeri girer girmez söyledim detaylı diye hemen baktılar bi sorun yaşamadım yeterlı randevu olsun
meryemesra Cigdembiyik bende şimdi MHRS den bi bakayım dedim perinatoloji bölümüne randevu. Anadolu yakasına baktım genel olarak Anadolu yakasındaki çoğu hastanede randevu var lâkin bütün doktorların isminin altında detaylı ultrason ve İkili test hizmeti verilmemektedir yazıyor =/