Bebegim bugun 37 gunluk oldu. Dogum kilosu 3270 gr. Sonra tam 3000 kiloya dustu. Sarilik olmadi basta mama meme yaptik sonra 3400 gram falan oldu hazimsizliklari basladi. doktora goturdum sadece emzirmen yetiyor olabilir sen bir de ustune mama verince gazlaniyordur vs dedi. 2 gun deneme yaptik sadece emzirdim. Gunluk 25 gr alsa yeter demisti doktor. gunluk 25 gram kadar aldi hemen hemen doktor oyle olunca emzirmen yeterli mamayi keselim midesi genisliyor bosuna hazimsizlik oluyor sadece cok huzursuz olursa aksam ogunune mama verebilirsin dedi. 10 gundur oyle yapiyprum ama son 1 haftadir inanilmaz huzursuz. En son mamayi biraktigimizda 3530 gramdi. Dun aksam doktora goturdum 1 haftadir inanilmaz huzursuz emmek istemiyor sagilmis sut istemiyor agliyor ciglik kiyamet gazi var ama rahatlamiyor vs. Doktor bi tartti 3560 gr. Yani 30 gram anca almis 9 gunde. Ben şok oldum cunku guzel emiyor. Doktor baska bir problemi var bebegin karni da gurulduyor falan dedi idrar tahlili istedi. Idrarda cok yogun bakteri cikti nitrit vs cikti. Idrar yolu enfeksiyonu olmus. O sebepten kilo alimi bu sekilde olmus olabilir mi? Baska doktora sordum sutun yaramiyor 3 saatte bir mama ver dedi gecti direkt. Aksam kendi doktorumuza gidecegim ama kafam cok takildi icim icimi yiyor. Isin garibi mama meme yaparken 2 gunde 110 gram aldi doktor haftalik 200 gr yeter boyle cok kilo aliyor fazla geliyor mama dedi. Emzirdigimde ideal kilosunu aldi. Gunde 4 5ten fazla cisli bezi oluyor ama kilo almamis. Basina boyle bir sey gelen oldu mu lutfen yazar misiniz