Melosum34 canım 12 yaşında ve 10 yaşında iki kızım var . Ben ilaçlara hemen başlayan bi anne olmadım elimden geldiğince .
Öncelikle kusması olduğunda kekik çayı yaptım sıcak suya demleme usulü en kötü 2 yemek kaşığı içirdim enfeksiyon yüksek değil ise kusmasını ve midesini hemen düzeltir . Kekik vücuttan enfeksiyonu idrar yolu ile atar gün içinde ara ara verebilirsin .
Üşütmüşlerse gece yatmadan zeytinyağında karabiberi ısıtıp içine bi büyük aspirin ezip koyup sırtını ılık ılık yağlayıp atlet örtüp sıcak tutarak yatırdım (ateşi olmamalı bunu yapmak için )
Onun dışında biz kaynar deriz içeriği çubuk tarçın karanfil yeni bahar zencefil zerdeçal kökleri kaynatıp o yaşlarda 1 çay bardağını geçmeyecek kadar içirdim balla tatlandırarak
Genel olarak işe yarayan çözümlerim bunlardı elbette sonuç alamadığım bitkisel yöntem dışında en ufak takibimde farklı durum olsa doktora gitmeyi ilaç kullanmayı ihmal etmedim .
İnşallah çabucak iyileşir ❤️ çocuklar hasta olunca insanın kolu kanadı kırılıyor sanki keşke hiç bi çocuk hasta olmasa