Songul2667 Kızlar hamilelikte asitli içecek içtiniz mi ? Zararını gördünüz mü ? 10 haftalığız hiç içmiyordum asitli içecek gebeliği ögrendiğimden beri ama bu aralar canım istiyor meyveli soda, cola falan
yeni_anne2 Songul2667 benn asla içmiyorum 7 ay olucak gecen gün bir ikı yudum içtim oda canım çekti diye kola içtim o kadar önceden de içmek istesem de içmezdim norlmde de saglıklı şeyler degill zatenn 😊
Seherkarakoc Songul2667 gebelikten önce aşırı derecede kola bağımlısı birisiydim. Hamileligimi ogrendigimden beri 3 ay içmedim ondan sonra da tiksindim resmen hiç icesim gelmedi. Canım cektigi zaman arada iciyorum ama kola olsun meyveli soda olsun cok abartmadikca icebilirsin. Ben haftada 1-2 bazen 2 haftada 1 falan iciyorum
mervedmrcn Songul2667 ay normalde asla içmem hiçte sevmem ama hamileliğimde deli gibi canım çekiyor eşim izin vermiyor ben de kokluyorum bi iki yudum içiyorum 31+2 haftalığım doğurduğum gün koca bi bardak içmek istiyorum 😂
1kopek1bebek Songul2667 valla kolaya bayılırım. Haftada 1-2 eşim içerken şöyle bi çay bardağı kadar içiyorum
Esraa00 Songul2667 kola olmasa da meyveli soda bazen çok isteyince gazoz içiyorum çünkü bende çok severdim kolayı
Mavikizkaracocuk Songul2667 zararsız olmasını çok dilerdim diyorum hep :) ama bir iki yudum almaktan zarar gelmez bence