Htccndn UmmuHamza Ben düşünüyorum bu zamanlarda ama kimi doktor yapmıyormuş burda öğrendim bide iyi değil diyorlar nasıl yapacağımı bilemedim o yüzden bir doktoruma sorucam bakalım
Omusum Htccndn Yapmayanlar illaki vardır ama genelde yapılmasını öneriyorlar hatta doğumdan hemen sonra sünnet ettirmek isteyip istemediğimizi bize sormuşlardı daha sonra evde yaptırmayı tercih ettik
Htccndn Omusum Aslında doğumdan sonrada çok iyi olurdu bu hiç aklıma gelmedi en iyisi ben doktora sorim 😂
Omusum Htccndn Evet sorun aradan çıksın gerçekten ilk çiş yapması biraz zor oluyor yandığı için ağlıyor ama çiş yaptıkçada hızlı toparlıyor sonra iyileşmiş farzedin😁
Cinardic Htccndn oğlumu 5 aylık yaptırdık onda bile tutmakta zorlanmıştım ne kadar erken o kadar iyi oluyor 2. Ye gebeyim bu oğlumu 40 I çıkmadan yaptırmayı düşünüyoruz
Htccndn Cinardic Aslında en iyisi öyle 40 ı çıkmadan yaptırmak ama bazı doktorlar yapmıyormuş kimisi iyi diyor kimisi kötü bilemedim napacağımı 😂
Cinardic Htccndn biz Kars’ta yaşıyoruz Ankara’da doğum yapıyorum bir daha gitme durumumuz olur mu olmaz mı bilemiyorum o yüzden 40 lı yaptıracağız inşallah, gittiğimiz yer dikişsiz aparat ile yapıyor çok rahat geçmişti o zaman 40 lı bebeklerde vardı
Htccndn Cinardic En iyisi gerçekten iyileşme süreci açısından felan en güzeli yani lazerlemi kesiyor acaba benim kardeşiminkini lazerle kesmişlerdi
Mickeylover Htccndn ben 19 günlük yaptırdım hemen yaptırın doktor uygun dediyse inanılmaz rahat edersiniz hayırlı olsun 🧿🧿
mco Htccndn ya Allah aşkına ne aceleniz var bırakın çocuğun pipisi biraz büyüsün 8-9 aylık olsun sonra yaparsınız daha çok küçük Dr bi yanlışlık yapsa Allah korusun fark edemezsiniz bile eğer idrar yolu enfeksiyonu vs yoksa bırakın en azından bir k gıdaya geçene kadar
Htccndn mco Ama iyileşme açısından daha çabuk iyileşiyor ve en azından kendininde canı yanmıyor diye düşünüyorum ve çevremdeki herkes nerdeyse en geç 3-4 aylığa kadar yaptırmış bende o şekilde düşünüyorum
NurAyse_nur Htccndn 10 aylik yaptirdim oglumu aslinda 6 aylikken yaptiracaktim ama kovid zamaniydi ve doktorlar yapmiyorlardi. 10 aylikken yasak kalkinca hemen yaptirdim ve cok hizli bir sekilde toparladi hatta hic yatmadi 👍🏼 gec yaptiranlar vardi cevremde şöyle 7 8 yaslar fln 3 4 olanlar gec iyilestiler
Htccndn NurAyse_nur Ne güzel hemen toparlamış bende işte hemen toparlasın iyileşsin diye bu zamanlarda düşünüyorum hem kendisi içinde iyi olur çok fazla acıda hissetmez
Cinardic Htccndn 15 dk falan sürüyor üstünden fazla deriye bir kesi atıp aparat takıyor aparat takılıyken kenarlarından fazla deriyi alıyor hiç dikiş falan atılmadı bir iki gün krem sürdük zaten bebek bezli olduğu için çişi çabuk iyileşmesini sağlıyor
fairytale_ Htccndn sünnet günler 7 14 21 hangisi denk gelirse 🌸tabi ilk 7. Gun sac kesimi ve sunneti ikisini bir arada yapicaz insAlllah