eliff4 Kızlar 28. Haftadaym kendi kendime stres yapıyorum bebeğime park yatak bide dolap alcaz onun dışında deterjanı puset örtüsü gibi birkaç birşeyi kaldı bide isimli hastane çıkışı yaptırcam bide hediyelikler var geç mi kalıyorum diye düşünüyorum etrafimdakiler yok kız bebekler erken geliyor falan diyorlar stres oluyorum 😕
Princess_momm eliff4 bence stres yapmayın bebek doğsa bile hemen bez alınır bir takım giydirilir alınır herşey önemli olan sağlıkla doğsun🥰
[silindi] eliff4 canım 33.haftaya girdim hala eksiklerim var, doğuma kadr tamamlanır merak etme. Hediyeliklerini falan yaptır diğerleri yavaş yavaş tamamlanır
[silindi] eliff4 bu akşamdan da aldığım kıyafetleri vs yıkayıp ütülemeye başlayacağım. Böyle şeyler için stres yapma sakın bebiş etkilenir Allah korusun 🌸
DENIZ_55 eliff4 ben şuan 20 haftaligim ocak veya şubartta düşünüyorum alışverişi sadece evde besik var başka hiçbir şeyimiz yok eşimle konuştuk ben liste yaptım alışverişe çıkınca hepsini bir alacağız eşimle parça parça uğraşmayalım.dedi öyle yapacağız
eliff4 Princess_momm eşya konusunda eksiğimiz yokta erkenden hazır olsun eşyalarını yıkayıp yerleştirelim diyorum gün geçtikçe olmadıkça stres yapıyorum en önemlisi sağlıkla doğması tabiki 😌
tazee_anneee Bende hediyelikler hariç hepsini aldım, sadece yıkanıp ütülenecek son 78 görünüyor uygulamada benim de kız aynı şekilde. Yıkama ütüleme işlemini hastane çantamı aralığın sonu yada ocağın başı gibi hazırlamayı düşünüyorum
eliff4 tazee_anneee önümüzdeki ay benimde herşeyi tamamlamam gerekiyor o zaman benimde uygulama 84 gösteriyor ama sezeryan doğum düşünüyorum biraz daha erken olur
eliff4 [silindi] ondanda korkuyorum valla gece yatarken zaten bı tarafa toplandı karnıma sancı girdi gezdim dolastm falan öyle düzeldi rüya bile gördüm çok düşünüyorum diye
eliff4 [silindi] beren, beril, İdil, Melisa baya varda yani konustuklarimiz genelde bunlar oluyor ben anlamıda güzel isim olsun istiyorum
[silindi] eliff4 toplanmaları artık daha fazla olacak benim de karnım taş gibi oluyor 🤣 korkuyordum ama normalmiş bebiş büyüdüğü için hareket edecek alanı daralıyormuş, stres yapma 🌸
eliff4 DENIZ_55 anladım canım hepsini bir anda bitirmek daha iyi oluyor ama maddi olarak oda zorluyor o yüzden ben hep parça parça aldım yine çok birseyimiz kalmadı ama işte 30 za yaklaştıkça stres oluyorum
[silindi] eliff4 beren ve beril çok hoşuma gidiyor benim de 🙂 benim kızın ismi Ayçin olacak inşallah hem eşimin hem benim ismime uyumlu olsun istedik 🙂
eliff4 [silindi] eşimde beril olsun diyor anlamıda güzel dağda açan çiçek, değerli bir taş olarak geçiyor bereni ben ilk baştan beri istiyordum ama bı işim analizinde beren isminin aslında erkek olduğunu öğrendim o yüzden eledim gibi bende kendi adıma yakın isim olsun istiyordum ama eliz var oda çok yakın yani biri söylerken yanlış bile anlaşılmaya müsait gibi ☺️
DENIZ_55 eliff4 evet zor olur ama parça parça uğraşmakta yorar insanı bosver sitres yapma sen hallolur hersey bi güzel yoluna koyulur
Miniklerinannesiyim eliff4 yani maddiyatı beklemiyorsanız alın gitsin içiniz rahat etsin erken de gelmiyor arkadaşımın kızı 42. Haftada suni sancıyla bile gelmedi sezeryana alındı halk uydurması
eliff4 Miniklerinannesiyim doğrudur herkesin farklı oluyor bende 2 kişi biliyorum bebekleri kız 40. Haftada oldular