Mom_06 “Son adet tarihimden 3 gün gecikti ve iki adet hamilelik testi yaptım, ancak sonuçlar negatif çıktı. Bu durumda ne yapmalıyım? Daha fazla beklemeli miyim yoksa doktora görünmek mi daha iyi olur? Başka benzer deneyimler yaşayan var mı?”
Masalceylan Mom_06 benimde negatif bu aralar çok görüyorum mevsimsel mi oluyor anlamadım yada geç döllenme va oluyor
yasemin_ysmn Mom_06 nirmalde 27-28 günde bir olurum. Bugün 43. Gün hala adet olmadım. 2 gün önce kan verdim negatif. Usgde sorun yok ama hala adet olamadım. Yılda 2 3 kez gecikmeyi normal karşılıyoruz dedi doktor. Adet söktürücü duphaston başladım
myavocado Mom_06 baska bir şikayetiniz yoksa bir hafta kadar bekleyin bence, çünkü iki üç günlük gecikmeler normal kabul ediliyor. Stresten, hava değişiminden, yediğiniz içtiğinizden filan bu kadarlık gecikme olması normal.
yasemin_ysmn Elbu bence 3 4 gün sonra tekrar verin. Benim ilk gebeliğimde 3.04le öğrenmiştim. 1 hafta sonra 425 olmuştu
momBg yasemin_ysmn Kızlar reglim 3 gün gecikti ağrı vs de yok test yapıyım dedim idrar testi negatif neden böyle olur yaşayan varmı çok arada pembe ve açık kahve leke geliyor yerleşme sanmıştım ama idrar negatif çıktı lütfen bilgisi olan yaşayan yazın🥹🥹iki yıldır deniyoruz tam bu ay oldu demiştim regl olmadım ama negatif allahım sen yardım et
yasemin_ysmn momBg benim gecikmemin 18. Günü ve aynı şeyleri yaşıyorum ve hala bekliyorum. Ne adet oldum ne gebelik çıkıyo ne de bi hastalık