Ela3466 nurdaneg0716 ahah kaç haftaliksin benimki aynı anda olucak heralde oğlum da haziiran da doğdu buda Allah izin verirse öyle olcak😊
nurdaneg0716 Ela3466 bizimde temmuzda olucak sanirim nasıl denk geldi anlamadım 😂🤣 7+2 şu an yarın gidicem kontrole
Ela3466 nurdaneg0716 benim 12 haftalık oldu kız dedi doktor ama sonradan yumurta oluşabiliyor haftaya gel dedi merakla bekliyorum 😊
nurdaneg0716 Ela3466 ay hadi İnşallah sağlıkla kız olur sizde bana dua edin çok istiyorum kızım olmasını😍
Ela3466 nurdaneg0716 bu hamileliğin diğerinden farklıysa kız oluyor 😊 benn oğlumda hiç midem bulandı bunda mide bulantısı ilacı ile yiyebiliyorum yüzüm berbat halde 😂ama mutlaka haber vercem
nurdaneg0716 Ela3466 benim yüzümde sivilce çıktı baya göğüs ucum çok ağrıyordu bide ordan farkettim kasıklarda ağrı da oldu ilkinde asla hiçbir şey anlamamıştım ama bilemem yine de bakalım inşallah gönlümüzden geçen olur 😄😍
gezentianne Ela3466 Benim iki gebeliğimde de mide bulantısı olmadı ilki erkek smdi kız🤩 13 haftadan selam💕💕
nurdaneg0716 Ela3466 canım ben bugün gittim ultrasona göre 5 haftalık kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi
Ela3466 nurdaneg0716 geç döllenme olmuş demek ki benim gibi bende ilk gittiğimde aynısı olmuştu 😊 yarın bende cinsiyet öğrenmek için gidicem inşallah bu defa net birşey söylerler 😊
nurdaneg0716 Ela3466 evet canım benim ilk gebelikte öyle olmuştu demek yumurtlama günüm biraz daha geç bunu anladım 😄 ay inşallah seninde sağlıkla kız olur 🤲🏻😍 bana da yaz mutlaka merak ettim🥰