Nesizade05 Kızlar bu haftaya kadar sıkıntı yoktu bugün kontrole gittim doktor bacak boyu 2 hafta geriden geliyor dedi ne gibi sıkıntı olur dedim cücelik falan olabilir genetik olabilir dedi canım çok sıkıldı var mı böyle bişey yaşayıp sağlıkla doğum yapan
Annelikmghb Nesizade05 hayır hoc korkma tatlım banada 1 hafta geride boy dedi doktor genetik olabilir dedi
atannesi Nesizade05 bana da aynısı söylendi 32. Haftamda fl uzunluğu 4 hafta geri kilosu da az yatman beslenmen lazım dedi 32+0 da 1450 gramdı hemen ertesi gün perinatoloğa gittik o da aynısını söyledi minyon da olabilir cücelik gibi genetik bi rahatsızlık da olabilir dedi günlerdir rüyalarımda bugün kontrole gidicez umarım biraz büyümüştür seni o kadar iyi anlıyorum ki her şey mükemmel giderken birden böyle ciddi konuşulması çok üzgünüm teselli etmeye çalışıyorum kendimi bu durumu yaşayan çok kişi var ve bebekleri sağlıklı doğmuş bizim se öyle olucak Allahın izniyle
Leylaaa123 Nesizade05 Benim ilk hamileliğimde 30 lu haftalarda bacak boyunda 2 hafta gerilik çıkmıştı sonra bazen 2 bazen 1 hafta geriden geliyordu. Çok tedirgin oldum kendimi yedim bitirdim. Ama sağlıkla doğdu şimdi 6 yaşında hiçbir sorunu yok. İri bir çocuk değil ama minyon da değil ortalama boyu var yaşıtları arasında
Nesizade05 Annelikmghb benim için minyon olması sorun değil de cücelik vs deyince canım çok sıkıldı sağlıkla bir doğursaydık ya
Annelikmghb Nesizade05 cok normal canim bazı bolgeleri ilerde geride olabilir icin rahat olsun saglikla doguralim insallah
Nesizade05 atannesi inşaallah bende bugün kontrole gidicem haber verirsin sende yazarsın buraya. Bende duyduğumdan beri gecem gündüzüm tok hamileliğim zehir oldu başka bir doktora gidiyorum bugün inşallah güzel şeyler duyarız 🤲🥰
atannesi Nesizade05 ben şimdi geldim eve çalışıyodum işi bıraktım 1 haftadır evdeyim beslenmeme aşırı yüklendim sabah yumurta bol bol kaşar yedim tahin pekmez yedim gün içinde pekmez yedim her gün yarım litre süt 2 muz smoothie yapıp içtim salı günü boyu 28+1 uyumluydu bugün 28+6 çıktı kilosu 1557 gram çıktı çok şükür gelişimi geriden geliyo ama ilerliyo en azından sen de haber ver mutlaka canını sıkma minik bebek olsun hiç problem değil sağlığı yerinde olsun yeter
Nesizade05 atannesi evet inan ki minik doğmuş zayıf doğmuş canım ona hiç sıkkın değil hami genetik bir problem hastalık olmasın da beni korkutan o yani
Nesizade05 atannesi doktorun biri gerilik var cücelik olabilir dedi başka bi doktor gerilik var ama genel olarak var dedi ay son haftalar nasıl canımız nasıl sıkıldı ya .. sevindim güzel haber almanıza inşallah bende bugün güzel haber alır yazarım size son gittiğim doktor önemli olan gerilik olsa da gelişiminin devam etmesi demişti bakalım
atannesi Nesizade05 işte aynı durumdayız fetal DNA yaptırdık detaylıda her şey mükemmel 32.haftaya gelmişiz bana genetik hastalık demesinler yani
Nesizade05 Basakcim 2li 3 lü tarama ve detaylıya girmiştim hiçbirinde sorun yoktu ama genetik test yaptır diyen olmadı yaptırmamıştım bende
Nesizade05 atannesi bugün gittim doktora abi cücelik olabilir diyene değil başka bir doktora geçen haftayla ölçümlerimi karşılaştırdı geriden gelmesi devam ama kilo boyda az da olsa artış var bi sıkıntı görünmüyor dedi .çok canım sıkıldı ilk duyduğumdan beri ay ne kadar ağladım her gece kötü rüyalar gördüm ..inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı evimize gelmeyi nasip etsin .🤲🤲🌸
Nesizade05 atannesi bu arada nst de sancı çıktı doktor işi bırakacaksın dinleneceksin dedi evde yatış görünüyor sanırım bana da son 20 günüm 🙈 hatta doktorun yanında gözlerim doldu hocam yok dimi bişey dedim ben sana ne desem boş almıyor kafan sen bu gidişle çocuğu erken doğurursun zaten dedi 🙈🙈 öyle işte bacım tek temennim Allahtan sağlıkla dünyaya gelmeleri herkesin bebeği tek benim. Değil 🤲
atannesi Nesizade05 ben de mecburi izne ayrıldım bu hafta yatmamız gerekiyosa yatıcaz yememiz gerekiyo yicez en azından gelişme var bebişlerimizde durmadığı sürece sorun yok canım üzme artık kendini ben de senin gibi çok taktım kafaya bi yanım doktorlar her ihtimali söylemek zorunda yok bişey diyo çünkü genetik bi rahatsızlığımız yok eşimle ikimiz de sağlıklıyız ailelerimizde yok böyle bi durum ama işte doktorun söylediği insanın kafasını yiyip bitiriyo
atannesi Nesizade05 yoğun mu çalışıyodun canım ben biraz yoğun çalışıyodum belki ondan dinlemedi bebeğim diyorum kendim de çok hareketliyim ona bağlıyorum birazcık
Nesizade05 Leylaaa123 inşallah benim kızımda sağlıklı doğar 🌸 iri bi çocuk olmasın ona takılmıyorum sağlıklı olsun yeter