Melike1001 Lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi? Bebeğim ile rahim ağzının arası 40.3mm doktorum düşük riskinden bahsediyor 18+4 üz şuan. Benim gibi yaşayan oldu mu
Nhrr Melike1001 rahim ağzı uzunluğu yazdığınız sanırım ama çok iyi ölçümü. Acaba niye düşük tehlikesi dedi başka bir sebep söyledi mi ?
Melike1001 Nhrr rahim ağzı ile bebeğin arası bu kadar dedi ve düşük risk barındırıyor dedi başka bişey de demedi ki
esrasavas Melike1001 Rahim ağzı kısalığı sinir 25 altı riskli serklaj öneriliyor genelde farklı bir sebebi olabilir mi acaba
Melike1001 esrasavas özeldeki doktoruma atıığımda 35 mm ile 45 mm arası olması gerekiyor dedi bende 40.3 mm dedim ama devlette ki doktorum risk gördü başka da hiç bişey demedi ki
Nhrr Melike1001 o doktora gitmeyin bi daha boşuna strese sokmuş sizi. Başka bi sebep varsa onu söylesin bu dediğinde risk falan yok.
esrasavas Melike1001 bende özele gidiyorum canım 25 sinir altı riski çok bende kontrole gittiğimde öğrendiğim 16 cm olmuş ve acile serklaj oldum
Melike1001 esrasavas ama benim ki olması gerektiği gibi 35 mm ile 45 mm olması lazımmış benim ki 40.3 mm
esrasavas Melike1001 evet bnde sizinkini gayet normal olduğunu söyledim sınır 25 altı korkmaniza gerek yok yani
Melike1001 esrasavas çok teşekkür ederim bilginiz için Allah bin kez razı olsun hepinizden çok rahatlsttınız içimi
Melike1001 Alpgmz bende anlamadım ilk kez gittim o doktora bir önceki hamileliğim kimyasal gebelikten düşmüştü dedim ondan demiş olabilir mi acaba
Rabia-T Melike1001 40.3 çok iyi daha ne olsun. Doktor biraz şaşırmış olmalı 🤷🏻♀️Siz en iyisi içinizi rahat tutmak için başka bir doktora daha görünün
babyiscoming_ Melike1001 20.haftada benim serviks uzunluğu 37 mmdi. Doktorum iyi dedi. Sizinkisi çok çok iyi