343437 Kızlar selam Adetim gecikeli 7 gün oldu evde test yaptım 2 kere negatif çıktı, 4 gün önce kan verdim yine negatif çıktı. Sonradan pozitife dönen birileri oldumu aramızda 😏
Eldgrn 343437 yani kanı 3. Gün vermiş oluyorsunuz düşük bir ihtimal bundan sonra pozitife dönmesi Eğer düzenli adet oluyorsanız Muhtemelen olsaydı çıkardı
Deryayurt 343437 umutlandırmak istemem ama adet gecikmesinin 7.gününde kan negatifti 5 gün sonra yani gecikmenin 12.gününde beta 26 ile öğrendim. Geç döllenme olmuş bir kaç gün bekleyip adet olmazsan kan verebilirsin bence umarım herşey gönlünce olur 💕
myavocado 343437 7 gün gecikme ile gebe olsanız idrar neyse ama kanda mutlaka çıkardı. Gecikmenin başka bir sebebi var muhtemelen bir doktora görünmeniz iyi olur
Deryayurt 343437 göğüs hassasiyeti vardı yani ustunden 4 yıl geçti tabi tam hatırlayamıyorum oğlum şuan 3bucuk yasinda yani hatirladigim göğüslerim dokununca açıyordu başka bı belirtim yoktu
Mom_06 Benim de bugün üçüncü gün gecikmesinin ve bir gün önce yaptım erken gebelik testi evde negatif çıktı bir hafta dolmasını bekliyorum
343437 Deryayurt Allah oğluna sağlıklı ömür versin inşallah. Benimde halsizlik ve duygu değişimi oluyor arada. Bunlarda psikolojiktir diye çok bel bağlamak istemiyorum. Ama yine de işim de bi ümit oluştu teşekkür ederim
Mom_06 343437 benim yakın bir akrabam adet gecikmesi yaşadı iki hafta boyunca test negatif çıktı iki hafta sonra geç döllenme olduğu için çıkmamış iki hafta sonra pozitif olduğunu öğrendi
Mom_06 343437 Rabbim kalbine göre versin inşallah kimin duası kabul olur bilinmez seni tanımıyorum ama senin için dua edeceğim
Lavanta8 Ben de ilk defa bu ay yedi gün gecikme yaşadım hatta sekize doğru koşuyordum test yaptım hep negatifti sekizinci gün adet oldum belki havalardandır ama inşallah Hamilesindir
nurdaneg0716 Mom_06 adetten bı hafta önce öğrenen de var ama doktorlar hep diyor en net adetten 1 hafta sonra öğrenilir çünkü adetinize göre yumurtlama gününüz artık geçmiştir sadece yumurtlama günü hamile kalındığına göre 1 hafta sonra kanda net çıkar sonuç