Nasibveannesi Gebze yüzyıl da seher hanıma gidenler memnun musunuz ben bugün ilkkez gittim çok sevdim ilgili bi bayan başka giden varmı acaba ?
Handebl Nasibveannesi yahu çok duydum adını ama ben çalıştığım için gidemiyorum saatler uymuyor ama doktor arayışındayım kesinlikle gidecem herkes çok öneriyor canımm
Handebl Nasibveannesi bu arada 34. Haftamdayım hala doktorum yok sen düşün bi doktor yüzünden ortada kaldım ismini vermiycem medicalparkta bir kadın 🤬
hayrij Ben gittim geçen ay tatlım hatta önümüzde ki hafta tekrar kontrolüm var gayet memnun kaldım banada ilgili geldi 28. Haftamda ilk kez gitmeme rağmen bütün tahlilleri mi tek tek inceledi tüm sorularıma cevap verdi. Hatta kendisi bile sormadan çoğu şeyi açıkladı.
yesillimonn Bende seher hanıma gidiyorum cok memenunum ilgili güler yüzlü bir doktor soru sormaya gerek kalmadan herseyi söylüyo 36 haftadayim Allah izin verirse dogumumuda orada yapacagim 😊
Senaucar Kızlar bende 4 ocakta sordum normal doğum 1600 demişti kaynanam dün gitmiş hastanede işi varmış hazır gitmişken fiyat sorayım demiş ona soylememistik biz fiyati ona da normal 2200 tl normal doğum demişler sezeryan 2700 anlamadım bir ayda o kadar zam ne alaka anlamadım gerçekten ayin 11 inde Kontrolüm var bende tekrar sorucam ama sizin bir bilginiz var mı ? Bu arada biz 36+5 gunluguz Akın beye gidiyorum gayet te memnunum :)
hayrij Bende ocak başında kontrolüm de sordum normal 1600 sezeryan 2200 demişlerdi gerçekten neden acaba bu zam 6 şubatta benimde randevum var seher hanım da sorayım tekrar bari anlaşıp sabitlemek lazım fiyatı.
Senaucar hayrij aynen öyle canım benden öncesin sen sen de konuş bende 11 inde konuşayım haberleselim tekrardan.
yesillimonn Mervesultan Sezaryen doğum yaptim cnm seher hanimdan memnunum cok ilgili dürüst bir doktor..