nurmltli61 Küçük bey yüzünü göstersin diye napabilirim ?😂 çikolata ve kahve çok hareketlendiriyor onu sizler neler yaptınız
fairytale_ nurmltli61 kahve içtim cikolatayla beraber birde bol su kahvaltiyids iyi yaptim doktorum bunlari soylemisti
Nazlimom nurmltli61 ben ultrosyona girdiğimde yüzünü göstermiyordu doktor koridorda biraz yürü çikolata şeker yiyip gel demişti , yedikten sonra gösterdi yüzünü
meltembadem nurmltli61 bana aç tok farketmez istediğin gibi gel demişlerdi 🤷🏻♀️ tabi tok çıktım evden muayeneye girmeden öncede bi tane muz yedim herşey yolunda geçti 🙋🏻♀️ birazda su içtim lavaboya çıkmadım
Guloo123 Hanımlar benimde yarın randevum var 19 +5 haftaligiz devlette randevu bulamadığım için yarına almak zorunda kaldım bu haftada bakılan varmi
nurmltli61 Guloo123 detaylıdan mı bahsediyorsun? Detaylıysa eğer 19 haftada bakılıyor 18-24 hafta arası diye biliyorum bende 19 haftalığım detaylım yarın
Mrvsmt2502 nurmltli61 bence fazla uğraşmayın. Çünkü ben norml usg ye bile çikolata yiyip gittiğimde hareketten doktor göremiyorum diyordu. Burada da okudum fazla hareket ettiği için göremedi diyenleri 🥰