busrax_ Kızlar merhaba, Bebeğini ilk kez ultrasonda kaç haftalıkken gördünüz? fotoğraflarınızı paylaşabilir misiniz
defnevedoruk busrax_ 6+1 bu ama 4+6 ile uyumlu 7mm idi. 3 gün sonra kalp atışını duyduk bebeği gördük
GirlandBoy_Mom busrax_ son adet tarihine göre 6+5 di ama 7 çıktı canım kalp atışını vajınal bakarak dinledim 🥹darısı sana inşallah
busrax_ Rbdrmx ben 5+2 haftalık hamileyim. bu cumartesi değil bir dahaki cumartesi gitmeyi düşünüyorum bir sorun olmazsa inşallah. geç kalmış olmam değil mi
busrax_ defnevedoruk Zaman hiç geçmiyor adetimden 5 gün önce öğrenince süreç daha da uzadı sanki :D gidip görmek istiyorum ama erken olduğu için görememekten korkuyorum
defnevedoruk busrax_ vallahi bende 4+3te öğrendim çatladım doktorlar gidene kadar🥲 ilk kızımı geç öğrenmiştim 5 gün sonra direk kalp atışı vardı hiç stres yaşamamıştım
busrax_ GirlandBoy_Mom maşallah ne de güzel göstermiş kendini. haftaya cumartesi bende 6+5 olacağım inşallah bende böyle görürüm
Mommirac busrax_ aynen ama ULTARSYON kafami cok karistirmisti iki kese görünüyor hibi duruyor doktoruma tekrar sordum tersledi bakmadan bir dedi gonderdi cok üzülmüştüm bu harekete oysa burda paylaştım bir çok insan iki tane kese görünüyor demişti o gun üzüntülü geçmişti