rum04- Kızlar beta değeri 88 ama tiroid değerleri de yüksek 5 çıktı. Doktor cuma günü Tekrardan tahlil istedi. İnternetten araştırdım troid yüksekliği düşüğe sebep oluyor vs yazıyordu endişelendim. Beta değerinin artmazsa da dış gebelik olabilir dedi
Shnkh rum04- beta takibi yap cnm kendini korkutma tiroid gebelikte takip için ilaç verilir diye blyrm burda forumda okumuştum doktorun kafana yatmadiysa degsitr
oglumveben1 rum04- beta takibi yaptır 2 günde bir en az %50 artış olmalı sağlıklı olduğuna emin olduktan sonra da kadın doğum Dr dahiliyeye yönlendirir tiroid için ilaç başlatır sorun yaşamazsın korkma
Nazli_3009 rum04- yıllardır tiroid hastasıyım öncesinde ve gebelikte de ilaç kullandım bir sorun olmadı değerim 5-8 arası gidip geliyordu ilaç kullandığım zaman 1.94 oldu düşük yaptım ama tiroid yüzünden değil. Değerin kolay düşebilecek bir değer
Eda42_ rum04- Canım tiroid korkulacak bir şey değil ki sen kan tahlili yaptir iki günde artış oldukça iyi olur inşallah dahiliye doktoruna git ilaç kullsn ben de bir senedir var tiroid şimdi de şükür hamilelik var doktor ilaç dozumu arttırdı on beş gün sonra kontrol gel dedi sen içini ferah tut inşallah sağlıklı gebelik olur hepimiz için hayırlısı ile
3girlsb Ne alaka ya hemen dış gebelik mi oluyormuş iki gün sonra tekrar kan verirsin kanın düşük çıkarsa tamamda hemen böyle demeleri bu doktorlar niye böyle korkutuyorlar
rum04- Shnkh evet bende ilaç verildiğini okumuştum burda ama intten baktığımda korkunç şeyler okudum birde size soruyum istedim
3girlsb rum04- sevin tabi bebeğin hissediyor merak etme bir sorun olmaz canım sen iki gün sonra tekrar ver artış varsa bebişin sağlıklıdır zaten