Zehrayenianne 40 haftalık olduk gelen giden yok sancı yok belirti yok sadece nişanım gelmişti onun da gerisi yok doğuma 0 gün kaldı ama Doğuramadım var mı benim gibi 40 I bitirip bekleyen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
fm-112 Zehrayenianne her gün kalkıp bugun mu gelir diye dus alıp hazırlanıp beklıuorum valla 😂doktor 3 aralıga kadar beklerız diyor bugun kontrolum var bakalım ne diyecek
beyza36 Zehrayenianne var bende yarın 40 olucam sancı var ama 15 dk bir geliyor . Yarın kontrolüm vardı açıklık var diyip suni sancı vermesinden çok korkuyorum 🥺 bu gece gelsin çok istiyorum
Gamzeli_03 Gamzeli_03 hatta suyum nişan hepsi bir geldi 12 saat suni aldım yine gelmedi kalp atış yükselince acil sezeryana aldı 4 cm açıklık ile kaldım 12 saat suni sancı sonrası 🤦🏻♀️
Zehrayenianne Gamzeli_03 çok zor olmuş olmalı bende bundan korkuyorum işte doğal yollarla gelmez de suni sancıyla beni mahvederler sonra sa sezaryen olurum diye 😔
Zehrayenianne fm-112 benimki en fazla cumaya kadar dedi iki günüm var yani bende sürekli duş alıyorum sürekli ev süpürüp siliyorum her an gelir diye 😂
Gamzeli_03 Zehrayenianne nasip de ne varsa o olur canım benim iki doğum da sezeryan öyle korkulacak birşeyi de yok sezeryanın kişiden kişiye değişiyor herkesin bedeni farklı
Zehrayenianne Gamzeli_03 ben düşünüyorum şimdi cuma günü doğumu başlatalım dedi doktor zorla olacak açılma olmadan sancı verilecek falan diyorum ki acaba hiç onlara gerek kalmadan direkt acı çekmeden beni sezaryene mi alın desem diyorum geri de sezaryen oldum diye pişman olur muyum diyorum kafam çok karışık
Gamzeli_03 Zehrayenianne ilk Bebek mi ilk Bebek ise normal dene ister birde hafta büyüdükçe bebek de büyüyor ya o sıkıntı i yüzden başlayalım demiştir sen doktorun ne diyor ise dinle ben normal doğum diye diretim hatta bana başka bir doktor olsaydı seni bu kadar bekletmez alırdı sıfır açıklık vardı pişman değilim suni ile ilerlediğim için en azından doğum sancısı çektim diyorum
Petek35Ozcan İlk gebeligim 41. Haftada normal doğum ikinci gebeligim 40+3 sezaryen oldum Allah Zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sen sadece bebeğin hareketini takip et her şey normalse bekletirler sancin gelene kadar
Zehrayenianne Petek35Ozcan benimde ilk oğlum tam 40. Haftada geldi bu ikinci gelmedi hala takip ediyorum sürekli doktor en son cuma diyor
Zehrayenianne beyza36 bende kendi kendine gelsin çok istiyorum inşallah sağlıkla kendi kendilerine gelirler 🤲🏻
Zehrayenianne Gamzeli_03 ikinci bebeğim ilki normal doğum oldu 40. Haftada tam ama sancı çok zordu tekrar yaşamaya çok korkuyorum. Bakalım doktor ne derse dinleyeceğim 😔
Apavarga Bende aynı şekilde bekliyorum yarın kontrol var açıklık vardır inşallah suni sancı versede razıyım artık gelsin 🙏