Gamzeyasarr Rabia98 merhabalar Medar da hangi doktor destekliyor kime gidiyorsunuz memnun musunuz Rabia98
startown AyKizim İkinizde sağlıklı olun da önemli olan o.Ama tabii insan emin olmak istiyor yine de en doğalı olsun istiyor.Ama öyle de böyle de doğum, ikisinin de zorlukları ve kolaylıkları var.Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.❤️❤️
AyKizim startown Aynen öyle dediğiniz gibi☺️ Gönlüm normal doğumdan yana.Ayrıntılı ultrason için biz başka Dr.'a gitttik.Benim Dr.un hastanesinde yoktu.Başka Şehirde yani o derece😃O da olmaz dedi.Dediğiniz gibi emin olmak istiyor insan :(
Yektaruken Fatmagvn evet evet nerden nereye 😂🥰ikinci benim ilki zorunlu sezeryan oldu inşlah bı sefer ssvd bekliyorum sizin peki şuan ne durumdasınız
Htchma1 kaderakgun1 yılbaşı sonrası mı bu fiyatı dediler? Pazartesi günüydü yanlış hatırlamıyorsam ama 1 hafta ya oldu ya olmadı
kaderakgun1 Htchma1 ben 1ay önce gittim bana o anki fiyat o dediler ilk normal doğum 30 bin ssvd 40 dediler
Fatmagvn Yektaruken benim 3. 😊ilki sezaryen ikinci normal olmuştu hamdolsun 🤲bunu da insaAllah normal istiyorum 🌹benimki 17 haftalık halen
Eliffyamann Fatmagvn iki doğum aranız ne kadardı acaba, yapanları duyunca inanamıyorum da 😊 his olarak nasıldı, dikiş yerleriniz sorun cikardi mi
Fatmagvn Eliffyamann inanın mümkün😊benim araları 4 yıldı..dikiş yerlerimde hiçbir sorun yaşamadım çok şükür 🤲inşallah size de nasip olur 🌹
Eelliiff1234 defneaslanmom vaktiniz varsa her doktora gidin sorun. He olmuyorsa çokta zorlamayın Allahtan hayırlısını isteyin sizin için o daha iyidir belki. Ben normal yaptım doğumu 1 de şimdi 2. De illa normal olsun demiyorum sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil
NurAyse_nur 2633 anladim İstanbul’da da sadece belli başlı Doktorlar zaten uygun görüyor diğer bütün Doktorlar Özel hastanede olsa yaptırmıyor desteklemiyor ama ben yapılabileceği yönündeyim o şekilde düşünüyorum denemeyi de düşünüyorum üçüncü doğumum olacak inşallah hayırlısı
2633 NurAyse_nur rabbim sizede bana da kolaylık versin ve istediğimiz doğumu en güzel şekilde gerçekleştirmemizi sağlasın 🤲🏻🫣