Mhrbnnn Merhabalar hanımlar 34+5 olduk güzel kızımın hareketleri çok can acitmaya başladı bu normal mi bayağı sert gectigimiz haftalara göre hareketleri
YesimAykut Mhrbnnn benim de erkek bebek çok can yakıyor, bel ağrısı, mide yanması, aynı durum var canım, haftamız aynı bu arada benim de 34😅 az kaldı biraz daha sabır🙏 sonra kucağımızda
Frkubra Mhrbnnn aynı haftada aynı gündeyiz benimde öyle ama normal böyle olması bazen dayanamıyorum biran önce doğsun istiyorum özel bölge agrilarinizda oluyor mu bel ve özel bölge kemiklerim çok ağrıyor benim bide
superisi35 @Selcantvsn merhaba canım ben de 32+4üm benim de bebek son 2 gündür tembel gibi korkuyorum arada ama bayağı bi yatıp dinlenince hareketli anlamadım ☺️
fairytale_ superisi35 kendini yormaman lazım gün içinde canım yoksa hareketleri kısıtlanıyor bol bol ara öğün yiyip bebeği aç bırakmaman lazimmis mesela kendin tok olsanda yemen lazımmış dun doktorum oyle soyledi nst bebegin hareketleri yavasti gun icindede tekme az atmisti acliktanmis ve kendim toktum ac degildim
Fatmauzun_ Frkubra bende aynı hafta hamileyim tövbe ettim neredeyse cok yoruldum belim hep kitleniyor bel ağrım mıde yanmam bas agrım hamılelıkte hıc gecmedı erkek cocugu beklıyorum sımdıden zorladı 1 yasında kızım var ıyıce yoruldum gece oturup agladım sonra sukredıyorum ama dayanamıyorum dogum ne zaman olcak bazen erken gelsın dıyorum :(
Frkubra Fatmauzun_ canim benim kıyamam ya bnede senin gibiyim bu benim üçüncü hamilelegim hamile olmadan bir ay öncede bel fitigi olduğumu öğrendim bide diğer ikisinde çok dinctim tabi yaşımda gençti şimdi 30 yaşındayım hep derlerdi 30 olmadan bı tane daha yap zorlanirsin diye gerçekten çok fazla zorluyor beni
Fatmauzun_ Frkubra valla dogru ben 25 yasındayım 2 bucuk senelık evlılıgımde 3 düşük 2 bebek var toplam 5 gebelık kızım hazıranda amelıyat oldu ıkızlerımden bırını hastanede dusurdum cok yıpratıcı surectı benım ıcın
Frkubra Fatmauzun_ rabbim güç kuvvet versin başınız sağolsun bu arada rabbim herşeyin hayırlısını versin
Frkubra Mhrbnnn çok zorluyor o ağrılar beni bugün koltuklari dilim dedim ağrıdan cesaret edemedim hareketlerimide kısıtlıyor baya