Yaprakunallar Salihaa16 öyle hırslandımki 🤣 9u 15 arası yumurtlama haftamdı değerlendirmiştik bu ayda olmadı
momysss Yaprakunallar canım benim adetim 4 gün geçti ve ona rağmen silik erken gebelik testi bide yani gecikme olursa bidaha dene istersen çok erken diye çıkmıyor olabilir
momysss Yaprakunallar ben 2 ay korunmadım olmadı sonra vazgeçtik istemiyoruz dedik o ay tutmuş yani doğru düzgün yapmadık korunduk bide saka gibi
ezoocum momysss benimki tüp bebekti karşılaştırma yapmam doğru olmaz ama içini ferah tut sen geç döllenme olabilir hem beta idrara daha sonra geçiyor iyi düşün iyi olsun her şey
Yaprakunallar momysss insallah gecikir ama kadıklarımda başladı adet hissi kasıklarım bulanık gibi yani ☺️ oradan anlıyorum
momysss Yaprakunallar benimde öyle oldu sivilcelerimde cıktı olucam kesin dedim bekledim bekledm olmadı
Yaprakunallar momysss benim göğüslerim silikon o yüzdennhep hissiz adet zamanlarında ama dünden beri göğüslerim hassas yanları acıyor filan acaba dedim bir
Zeynep2929 momysss kız var işte daha ne istiysn sende haaaa 😅❤️🫶 kan verip netlestir hakkında hayırlısı olsun Rabb’im sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ çok sevindim senin adına
momysss Salihaa16 @Ellove @Yaprakunallar @ezoocum bunu da yeni yaptım kızlar bi bakar mısınız artacagına azalmış sanki
Zeynep2929 momysss bence buna takılma hiç ve artık bugün kan ver bana göre bazı testlerde hassasiyetine göre farkli renk çıkarıyor. Hakkında hayırlısı olsun 🫶
ezoocum momysss awoxun yanılttığını çok görmedim ben de awox ile öğrenmiştim mesela ama days doctor yalancı pozitif çıkartmıştı içinizi rahat tutun siz kan verin derim ben testler insanı çok strese sokuyor