ezoocum Canım benim betam 280 ken kaset testte çok silikti mesela o yüzden endişe etme kan ver kafan rahatlar inşallah vardır 🤲🏻
ezoocum momysss benimki tüp bebekti karşılaştırma yapmam doğru olmaz ama içini ferah tut sen geç döllenme olabilir hem beta idrara daha sonra geçiyor iyi düşün iyi olsun her şey
Yaprakunallar Salihaa16 öyle hırslandımki 🤣 9u 15 arası yumurtlama haftamdı değerlendirmiştik bu ayda olmadı
momysss Yaprakunallar canım benim adetim 4 gün geçti ve ona rağmen silik erken gebelik testi bide yani gecikme olursa bidaha dene istersen çok erken diye çıkmıyor olabilir
momysss Yaprakunallar ben 2 ay korunmadım olmadı sonra vazgeçtik istemiyoruz dedik o ay tutmuş yani doğru düzgün yapmadık korunduk bide saka gibi
Yaprakunallar momysss insallah gecikir ama kadıklarımda başladı adet hissi kasıklarım bulanık gibi yani ☺️ oradan anlıyorum
momysss Yaprakunallar benimde öyle oldu sivilcelerimde cıktı olucam kesin dedim bekledim bekledm olmadı
Yaprakunallar momysss benim göğüslerim silikon o yüzdennhep hissiz adet zamanlarında ama dünden beri göğüslerim hassas yanları acıyor filan acaba dedim bir