momysss Salihaa16 mutlu resim diye bi siteye girdim resmi oraya kaydedip linki kopyalamak gerekiyor csnım adet gecikmenin ilk günü böyleydi demi benim 4. Günü çünkü
turkan403 momysss 🤭İlker farkli olur derler bende kızlarımda yapardım kopkoyu olurdu bunda yine senin cizgn beli benmki zor gornuyodu 🤭😂 kan ver netleşsin tabiki
Ellove momysss 1 hafta gecmisti canim kanda çıkmadı testte silik çıktı 3gun sonra yine yaptim yine silik cikti esime dedim hamileyim inanmadi güldü doktordan iyi mi bilcen dedi🤭🤭🤭
Yaprakunallar Kızlar bat 28 öğlen test yaptım negatif tek çizgiydi kenara koydum bi bakayım dedim akşam beyaz gölge gözüküyor kuruma çizgisimi yıkadım yine aynı kaba 20sn tuttum çubuğu awox marka
Ellove momysss hicbir fikrim yok🤭 ama doktor hamile degilsin diyince ben niye oyle hissediyorum dedim agladim antibiotik serum takmak istemedim zorla taktirdilar hamile degilim diye ama hamileymisim
ezoocum Canım benim betam 280 ken kaset testte çok silikti mesela o yüzden endişe etme kan ver kafan rahatlar inşallah vardır 🤲🏻
ezoocum momysss benimki tüp bebekti karşılaştırma yapmam doğru olmaz ama içini ferah tut sen geç döllenme olabilir hem beta idrara daha sonra geçiyor iyi düşün iyi olsun her şey
Yaprakunallar Salihaa16 öyle hırslandımki 🤣 9u 15 arası yumurtlama haftamdı değerlendirmiştik bu ayda olmadı
momysss Yaprakunallar canım benim adetim 4 gün geçti ve ona rağmen silik erken gebelik testi bide yani gecikme olursa bidaha dene istersen çok erken diye çıkmıyor olabilir
momysss Yaprakunallar ben 2 ay korunmadım olmadı sonra vazgeçtik istemiyoruz dedik o ay tutmuş yani doğru düzgün yapmadık korunduk bide saka gibi
Yaprakunallar momysss insallah gecikir ama kadıklarımda başladı adet hissi kasıklarım bulanık gibi yani ☺️ oradan anlıyorum