Esincebisey Aynen bende senin durumun gibi olmuştum canım silik çizgi çıkmıştı direk kadın doğuma gittim o da benden test istedi ve beta sonucum yüksek çıkmıştı :) çok yeniydi ve 872 gibi bi sonuç almıştım
A_nuur19 momysss evet canım onu bende duydum o yüzden beklemedim zaten 1 buçuk senenin sonunda olmuştu tekrar korunmak istemedik şimdi göğüslerim hassas belki vardır diye bı umutluyum bende inşallah ☺️Dua ett
A_nuur19 momysss inşallah canım ama biraz bekleyeceğim doktor adetin erken de olabilir geç de dedi düşükten sonra düzene girene kadar yani hayırlısı olsun bakalım rabbimm hakkımızda hayırlısını eylesin ☺️❤️
Salihaa16 momysss yaa korkmayın bende de oldu cok mu az mı yerleşme kanaması da olabilir dusuk riski de olabilir. Hemen gidin acile prpgestan igne veriyorlar
Salihaa16 momysss benim de oyle oldu acile gittim kesenin etrafı ful kan doluydu. İgne yaptılar hap verdiler hemen git acile
SeverBurcu momysss herzaman hormonlar aynı seviyede yükselmez o yüzden koyulaşma bekleme hamilelik var tebrikler
Salihaa16 momysss 5 haftalık ya da 6ydı sanırım. Ertesi gun doktora gidecektim hatta. Once pembe geldi sonra kana döndü adet kanı gibiydi. Hemen acile gittim